Fallout Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jest pewien konkurs o którym pewnie duzo osób z was wie no ale nic... mam prośbe czy pomożecie odpowiedziec mi na pytania??? 1.Jak sie nazywa układ wspomagający możliwości overclockingu płyt głównych MSI opartych na chipsetach 865/875 ? 2.Która z firm jako pierwsza dodala pilota do swoich kart vga? 3.Z czego wykonana jest myszka dołączona do limitowanej serii MSI NBox i jaka jest jej rozdzielczość (na to wam trudno dać odpowiedź :) dlatego nawet sie nie spodziewan odpowiedzi od was na to pytanie :)P Z góry dzieki i mam nadzieje ze chociaz troszke mi pomozecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Buahahaa. Ja też czytam Chipa. Zapomniałeś o 4 pytaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 i to na sprzęcie piszesz, mistrzu !!!!!!!!!1 zastanów sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jest pewien konkurs o którym pewnie duzo osób z was wie no ale nic... mam prośbe czy pomożecie odpowiedziec mi na pytania??? 1.Jak sie nazywa układ wspomagający możliwości overclockingu płyt głównych MSI opartych na chipsetach 865/875 ? 2.Która z firm jako pierwsza dodala pilota do swoich kart vga? 3.Z czego wykonana jest myszka dołączona do limitowanej serii MSI NBox i jaka jest jej rozdzielczość (na to wam trudno dać odpowiedź :) dlatego nawet sie nie spodziewan odpowiedzi od was na to pytanie :)P Z góry dzieki i mam nadzieje ze chociaz troszke mi pomozecie :) Szukaj odpowiedzi w danym numerze gazety na 100% gdzies jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 przeciez te pytania sa banalne , we no zarzuc sobie google wpisz msi , wejdz na stronke i sie dowiesz , jest tam odpowiedz na wszystkie pytania nawet z czego jest mycha zrobiona (na pewno nie z plastyku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 mycha jest z aluminium i ma rozdzialke 800dpi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 dzieki wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 www.benchmark.pl czytałem recke gf gx 5600 i były w niej odpowiedzi na wszytkie twoje pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...