Skocz do zawartości
Lucas

Obniżka cen Internetu w TP S.A. - LOL

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dzisiaj dostałem pocztą ofertę TePsy dot. pakietów internetowych. Na ładniutkim papierze klient informuje:

"W imieniu TP S.A. z prawdziwą przyjemnością informuje o korzystnych zmianach w regulaminie i Cenniku usługi pakiety internetowe TP (....)

Podstawowa zmiana to obniżka cen! (...) "

no i do tego jest dołączony nowy cennik i jest rzeczywiście kolosalna obniżka! rezygnuje z stałego łącza! :

Pakiet który kosztował 60zeta netto kosztuje od 1.09 ...... 59,81!!! :lol:

następny kosztowało 80 zeta teraz będzie 79,44 zeta :lol:

Nie no poprostu jak oni się nawet nie wstydzą... 19 i 56 groszy obniżki - REWELACJA!

Ciekawe czy taką samą rewelacyjną obniżkę zaserwują z Neostradą....

Od dzisiaj co dzień rano dziękuje, że wyrwałem się z internetowych objęć tepsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sqr.ysyny !!! Miałem kiedyś ten ich pieprzony pakiet i nie dość, że brali tyle kasy, to jeszcze nie zawsze sie z netem łączyłem :( . A teraz jeszcze obniżka 19 albo 56 groszy... buhahahahaha :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na co narzekacie. Po wykupieniu 315/142 pakietów macier jeden pakiet za darmo :D  :D  :D

Masz racje raz na 26 lub 11 lat pakiet internetowy wychodzi GRATIS... wow extra , żaden operator na świecie nie dba tak o swoich klientów... jak im się to w ogóle opłaca?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy i kiedy się zwróci wysyłanie do swoich abonentów (trochę ich jest niestety) takich bzdórnych informacji o jeszcze bzdórnych obniżkach :lol:

Po zastanowieniu dochodzę do wniosku, że zwróci im się z nawiązką. Przecież to monopolista. TP S.A.-to ludzka rzecz okradać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi