combat Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Bylbym bardzo wdzieczny za jakis namiar. W miare mozliwosci w okolicach Winograd , no i w jakiejs rozsadnej cenie. Z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Dobra to moze mi chociarz powiecie czy jest roznica miedzy Whisper Rock III a falconrockami? Konstrukcja i parametry wygladaja bardzo podobnie. A slyszalem zle recenzje o whisper rock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Dobra to moze mi chociarz powiecie czy jest roznica miedzy Whisper Rock III a falconrockami? Konstrukcja i parametry wygladaja bardzo podobnie. A slyszalem zle recenzje o whisper rock. Nie słyszałem złej opinii o FR II (sam mam taki w pracy) - więc jeśli słyszałeś złe opinie o WR III to nie kupuj! kup FR II i będziesz miał spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 a sprawdzałeś w komputroniku ? w poznaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Tak sprawdzilem w kompputroniku i tam jest tylko WR III :( niech to @#$% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zamow w necie ja tak zrobilem bo u mnie tez nie do zdobycia http://www.pccooler.com.pl/show_ele.php?el...ev=26&special=1 Zamowilem i czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Daj spokoj 12 zl na poczcie wyslanie tego niekosztoje, niedam szmatom zarobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ja zamowilem wczora i tez czekam a koszt przesylki to 7.32 przy przelewie na konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No 12 zl w plecy ale dostalem maila ze juz wyslany teraz tylko trzeba na listonosza czaic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 kiedy zamawiales? bo ja wczoraj kolo polnocy (tzn w suumie dzis) od razu zrobilem przelew i nadal cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 kiedy zamawiales? bo ja wczoraj kolo polnocy (tzn w suumie dzis) od razu zrobilem przelew i nadal ciszaZamowilem w czwartek po poludniu a dzis widze w skrzynce maila ze wyslane :D Moze w poniedzialek dotrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Na allegro tez ktos sprzedaje nowe FR2. Zapewne koszta przesylki wyniosa ok 7zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ale tak czy srak chcialbym go kupic osobiscie...widze ze poznan to pustynia ze glowa mala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Dlugo go w swojej okolicy szukalem wkoncu zamowilem z neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 a w Znaku probowales :?: jak nie beda mieli to zapytaj, czy nie zamowia dla Ciebie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 W cenniku online cZnaku niema, wysle maila zobacze moze nie aktualizoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zadzwon, moze zamowia. Sprobuj na ul. Ratajczaka w Metro i Rainbow. Gdzies musza miec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Dobra moze jednak Poznan to nie taka kicha:) FR II jest w cKznaku cena 50zl - jutro po niego jade moze uda sie wymienic na Durona 700;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 No i cool 8) . Swoja droga to od jakis 2 lat tylko u nich kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A ja kupilem miesiac temu w komputroniku, a widzialem jescze z tydzien temu byly w Media Markt w Poznaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Dobra jednak kiszka. To nie byl FRII tylko Whisper Rock 3. Ale <span style="color:red;">[ciach!]</span> wziolem go i co sie okazuje:D jest Z ajebisty przed tem przy otwartej obudiwie i 8 wentylach po 20min Prime 64C | Na tym po godzinie i zamkniejtej obudowie i do tego teraz zasilacz dotyka coolera(bo taki wysoki) a tu 54-55C takze wyuchta polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Moj FR2 tez juz dotarl ale mnie nie bylo jutro odbiore zaloze i zloze raport :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 No i mam w win po 30 minutach 41 stopni w stresie dochodzi do 50 (na starym ponad 60 !!) ale duron ma vcore 1,77 V wiec chyba dobrze. Cichutki teraz slychac hdd i zasilke. Polecam wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...