Skocz do zawartości
pablo163

kupic czy sprzedacsprzedac??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam all

Mam do was pytanie a nawet kilka.

1 mam do wc to co na mojej stronie tej pierwsze i nie wiem czy dokupic blok i zlozyc to do kupy.

2 sprzedac i kupic jakis gotowy zestaw , jesli tak to jaki??

I ile moge wziac ten moj zestaw pompa szlauszki i chodniczka czysta miedz:D

pozdro z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bój się Boga! Zadnych gotowych zestawów! Oczywieście mam na myśli CPC i Thermaltake Aquarius II. W pierwszym przypadku wiadomo :P w drugim, jak masz 6 baniek na średnie chłodznie to proszę bardzo. Aha, na tej twojej stronie dużo nie widać :( Masz tylko pompę, nagrzewnicę i węze? Jak nie masz zamiaru kipić bloku, to po co ci to ? :P Kup jakiegoś od mate, z republiki i luzik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to ma byc? Na zdjeciach widze tylko pompke, troche wezy i cos, co zapewne kiedys bylo chlodnica/nagrzewnica.

Co to za Grundfos? Jakie parametry?

BTW to moze dokup jakis bloczek, zalatw sensowna chlodnice i sklec to wszystko do kupy. Jesli nie masz zdolnosci manualnych to zostaje tylko gotowy zestaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mistrzu, nie rób se jaj, było tego tyle, że....

Bierz pompę AquaSzyta (na jeden blok) za 30zł i jaki blok poszukaj, ale styknie 50zł i już.

A pompę 8000l sprzedaj komuś kto chciał zakładać bloki na wszystko co się da (HDD, NB, SB, CPU, GPU i jeszcze coś, nie wiem co:P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi