Nct Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Cześć Wszystkim! Prosze o pomoc przy doborze komponentów/weryfikacji mojej wersji PC. Początkowo planowałem złożenie zestawu droższego (m. in. pod gry) ale z uwagi, że posiadam Xboxa Series X i analizie czasu spędzanego przy grach (chyba już mnie nie „jarają” tak jak kiedyś) rozsądek podpowiada wybór budżetowego rozwiązania. Komputer ma służyć głównie do przegladania internetu i multimediów. Budżet nie jest sztywny ale wolałbym się zamknąć w 2000 zł. Moja propozycja: Ryzen 5600g Asus b450m-plus II Kingstone fury 16 GB 3200 MHz cl16 (2x8GB) Lexar 1TB NM710 Endorfy Vero L5 500 W ew BQ450W Endorfy Spartan 5 Szukam jeszcze małej, niedrogiej obudowy. Posiadam jeszcze 2 dyski ssd (samsung 830 128GB i 840 Pro 256GB) i 1 dysk HDD - 2 TB (nie pamietam modelu :)). Czy taki zestaw w zupełności wystarczy do planowanego zastosowania czy coś zmienić? Wszelkie sugestie mile widziane 😉 Kolejna edycja: Posiadam monitor Eizo Foris FS2434 (23.8 IPS 60Hz). pozdrawiam Edytowane 17 Lutego przez Nct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 3 minuty temu, Nct napisał(a): Kingstone fury 16 GB 3200 MHz cl16 w 2 kościach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nct Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego Tak, edytowalem pierwszy post. Moje niedopatrzenie 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego Wygląda ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...