MKa11 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Dzisiaj w nocy na stronie głównej pokaże się oficjalne informacja o zlocie. Wszystko już jest załatwione, sponsorzy, konkursy, nagrody oraz oczywiście miejsce do spania (jedyne 15PLN). Miejsce - Dziwnów, czyli wyspa Wolin :) w piatek będzie ognisko + kilka beczek piwa do opróżnienia, w sobote konkursy i prezentacje a w niedziele powoli czas będzie uciekac... Można zabrać namioty :) będzie jeszcze taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 qrdę a ja bede po drugiej stronie polski w krynicy gorskiej w tym czasie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Powinno to być na poczatku sierpnia chyba ;) Tak na jlepiej ;) mnie pewnie nie bedzie :/ Choc kto wie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 :arrow: qrcze... troszke daleko. chentnie pokazalbym sie na zlocie, ale przy takiej odleglosci od gliwic chyba odpuszcze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Powinno to być na poczatku sierpnia chyba ;) Tak na jlepiej ;) mnie pewnie nie bedzie :/ Choc kto wie... :) no gadasz dzisiaj wróciłem z Dziwnowa no qrwa żal dupe sciska :/ bo juz tam nie wróce raczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 no coz info troszke za pozno podane, mnie nie bedzie tym razem <chyba niektorzy sie ciesza ;)> powodzenia zycze i udanej zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 No ja może się zjawie - porządna klawiatura by mi się przydała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Szyba się wybiorę, ale miemozna bylo zorganizować tego dzieś w centralnej polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Wszystko jedno gdzie jest byleby byl dobrze zorganizowany. ps moze lepiej to przykleic na oslej, tam najwiecej osob wlazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 pojechalbym ale mam odwyk od forum narazie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 zobacze jak bede stal finansowo i moze sie zjawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ech dla mnie to koniec Polski... powinno być mniej wiecej w centrum albo troche na polnoc od warszawy.. tam najwiecej forumowiczow mieszka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 to zorganizuj i bedziesz mial ... kocham takie podejscie ... "nie zrobie ale chce miec" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...