Petrusis Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Witam Miałem na starym komputerze win7 ale przerzuciłem dysk hdd z niego do nowego komputera na którym mam win 10. Jak tak porządnie pozbyć się tego windowsa 7 z tego dysku? Bo przecież teraz nie jest on używany. Jeszcze jakaś partycja zastrzeżona powstała mała. Edytowane 20 Lutego przez Petrusis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego zdejmujesz partycje i formatujesz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrusis Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 1 godzinę temu, karro napisał(a): zdejmujesz partycje i formatujesz Co to znaczy zdejmowac partycje? 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego W menadzer dysków usuń partycje albo w instalatorze win Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego wpisz w wyszukiwarkę systemu: Utwórz i sformatuj partycję dysku i wyskoczy ci okienko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polejmi Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego albo ściagnij darmowego mini partition tool i spokojnie ogarniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego (edytowane) resztę niepotrzebnych partycji możesz usunąć opcją bez "override" Edytowane 22 Lutego przez masin 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...