Skocz do zawartości
Gość

Nowy łańcuszek mailowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie dostalem emailowy lancuszek:

Ericsson rozdaje darmowo telefony przez internet. Nokia takzestwozyla ineteresujaca oferte. Nokia chce stac sie jeszczelepiej znana dzieki internautom, rozdaje wiec nowe telefony WAP.Aby otrzymac taki telefon wysterczy przeslac ten mail do 8osob. W przeciagu 2 tygodni otrzymacie telefon Nokia 6210. Jeslipowyzszy mail zostanie rozeslany do 20 osob lub wiecejotrzymacie Nokia WAP.Nie zapomnijcie zamiescic w DO : adresuanna.swelen@nokia.com, w innym razie wasze uczestnictwo niezostanie zarejestrowane.PS. To nie jest kawal !!!

Jest jeszcze zalacznik, ale nie otwieralem... Dlaczego... domyslcie sie :lol: .

No i zwiazane z tym pytania:

1. Co to [ciach! by autor] jest?!?

2. Dostal to ktos?

3. Komu to zglosic, bo juz mnie wku...ją takie maile?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A idioci sie nabieraja..... Śmierc debilom ;) Ja jak dostawałem taki emaile to zawsze odpisywałem i o dziwo teraz ni cnie dostaje (spamu) :| Choć normalnych listów tez mało jest :/ :)

trzeba odpisac i opier.. moze poskutkuje :) Ja juz mmam spokoj.. tylko ta spedia ieraz przysyła głupie maile ktorych nei che dostawac.. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi