Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Wlasnie dostalem emailowy lancuszek: Ericsson rozdaje darmowo telefony przez internet. Nokia takzestwozyla ineteresujaca oferte. Nokia chce stac sie jeszczelepiej znana dzieki internautom, rozdaje wiec nowe telefony WAP.Aby otrzymac taki telefon wysterczy przeslac ten mail do 8osob. W przeciagu 2 tygodni otrzymacie telefon Nokia 6210. Jeslipowyzszy mail zostanie rozeslany do 20 osob lub wiecejotrzymacie Nokia WAP.Nie zapomnijcie zamiescic w DO : adresuanna.swelen@nokia.com, w innym razie wasze uczestnictwo niezostanie zarejestrowane.PS. To nie jest kawal !!! Jest jeszcze zalacznik, ale nie otwieralem... Dlaczego... domyslcie sie :lol: . No i zwiazane z tym pytania: 1. Co to [ciach! by autor] jest?!? 2. Dostal to ktos? 3. Komu to zglosic, bo juz mnie wku...ją takie maile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 997 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 taa jasne... moze 112, bo chodzi o komorki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 a może donies_na_lolkow@polcmani.sex.pl, bo to mailowa akcja :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 A idioci sie nabieraja..... Śmierc debilom ;) Ja jak dostawałem taki emaile to zawsze odpisywałem i o dziwo teraz ni cnie dostaje (spamu) :| Choć normalnych listów tez mało jest :/ :) trzeba odpisac i opier.. moze poskutkuje :) Ja juz mmam spokoj.. tylko ta spedia ieraz przysyła głupie maile ktorych nei che dostawac.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 dostałem to już 2 razy (od tego samego kolesia ;)) tyle, że bez załącznika... zaśco do spamu, to na koncie na o2.pl mam już całkiem pokaźną listę antyspamową :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 wlaczcie se blokade w programie pocztowym i papa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 spamerzy SuX... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Heheh dostalem tego spama z 2 lata temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...