Skocz do zawartości
vespereq

Które głośniki komputerowe polecicie

Rekomendowane odpowiedzi

jest przykra sprawa bo niestety bede sie musiał pozbyć wszystkich moich głośników, a jest tego całe mnóstwo, z takiegoż to powodu ze ojcu jest za głośno :( więc będe musiał kupic jakies komputerowe albo cos takiego

póki co rozawarzam zakup takiego szmelcu jak:

2x creative inspire 5100 lub

Mediatech:

Zambra MT340

Rumba MT343 albo

BOLERO MT345

creativa pewnie znacie a mediatech są na www.mediatech.com.pl

co myslicie o tym??? szykuje sie na zajeb.... utrate pasma ale chce tego stracic jak najmniej HILFE

PS. Slyszalem creativa i nie jest zly ale opcja 2 zestawow jest ostatecznością mysalałem o 1 ale konkretnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POlecam włąśnie creativa 5100, co prawda kumpel ma werję 6.1 ale pewnie graja podobnie.Ja przynajmniej jak usłyszałem na nich kawałek filma a potem muzykę to naprawdę aż mnie zacieło.Niejest to co prawda jakispożądny zestaw ale za tacene otrzymujemy rewelacyjny dzwiek i do tego przestrzenny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POlecam włąśnie creativa 5100, co prawda kumpel ma werję 6.1 ale pewnie graja podobnie. (...)

I tu się BARDZO mylisz. 5100 mają tylko 12W Subwoofer a te 6.1 22W, jest to gigantyczna różnica. Ten w 5100 charczy jak wściekły, jż nawet sub od mojego byłego 4400 grał dużo lepiej (17W).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pełna obsługa Dolby Digital i innych bajerów , duża moc / chata sie trzęsie... , a do filmów DVD idealne / z tymi głośnikami masz jush kino domowe.... tylko pamiętaj że do dobtych głośników potrzebna jest dobra karta dź... do tych idealna jest SBLive 5.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pełna obsługa Dolby Digital i innych bajerów , duża moc / chata sie trzęsie... , a do filmów DVD idealne / z tymi głośnikami masz jush kino domowe.... tylko pamiętaj że do dobtych głośników potrzebna jest dobra karta dź... do tych idealna jest SBLive 5.1

o jakich głośnikach piszesz???? mam soundstorma i w obecnym troszke mocnym 5.1 nie narzekam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do media - techa to sam bylem mile zaskoczony jak uslyszalem model Tornada 5.1 calkiem nie brzydko gral tylko koledze sie raz cos zepsulo z elektronikom nie wiem czy to tylko on mial szczescie czy to juz taka przypadlosc ale zrobili mu to na gwarancji. tylko uwaga kosztuja kolo 550 PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porównywalne ale nie kupi Logitecha w cenie Creative 5100 ja bym ci polecił te głośniczki co mam w podpisie dokładny opis masz tutaj http://www.logitech.com/index.cfm?page=pro...19&languageid=1 tylko ze musiał bys troszku do nich dozbierac ale zapewniam cie ze bedziesz z nich mega zadowolony lepiej chodza nawet od Creative 5300!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...