vespereq Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jest przykra sprawa bo niestety bede sie musiał pozbyć wszystkich moich głośników, a jest tego całe mnóstwo, z takiegoż to powodu ze ojcu jest za głośno :( więc będe musiał kupic jakies komputerowe albo cos takiego póki co rozawarzam zakup takiego szmelcu jak: 2x creative inspire 5100 lub Mediatech: Zambra MT340 Rumba MT343 albo BOLERO MT345 creativa pewnie znacie a mediatech są na www.mediatech.com.pl co myslicie o tym??? szykuje sie na zajeb.... utrate pasma ale chce tego stracic jak najmniej HILFE PS. Slyszalem creativa i nie jest zly ale opcja 2 zestawow jest ostatecznością mysalałem o 1 ale konkretnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 POlecam włąśnie creativa 5100, co prawda kumpel ma werję 6.1 ale pewnie graja podobnie.Ja przynajmniej jak usłyszałem na nich kawałek filma a potem muzykę to naprawdę aż mnie zacieło.Niejest to co prawda jakispożądny zestaw ale za tacene otrzymujemy rewelacyjny dzwiek i do tego przestrzenny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Teac PowerMax 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 mam 5100 i jedyne na co narzekam to sabwoofer przy śreniej już głośnośći - charczy :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 mam 5100 i jedyne na co narzekam to sabwoofer przy śreniej już głośnośći - charczy :| subwoofer zawsze można dorobić :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 POlecam włąśnie creativa 5100, co prawda kumpel ma werję 6.1 ale pewnie graja podobnie. (...) I tu się BARDZO mylisz. 5100 mają tylko 12W Subwoofer a te 6.1 22W, jest to gigantyczna różnica. Ten w 5100 charczy jak wściekły, jż nawet sub od mojego byłego 4400 grał dużo lepiej (17W). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 zapodaj jakas stronke z instrukcja jak zrobic jakis fajny subwoofer bede wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zrobienie dobrego suba kosztuje ok. 200zł i jest z tym od cholery roboty :) Tu masz adres fajnej stronki. Koleś na zamówienie robi sub'y http://subwoofer.t17.ds.pwr.wroc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert17 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 pełna obsługa Dolby Digital i innych bajerów , duża moc / chata sie trzęsie... , a do filmów DVD idealne / z tymi głośnikami masz jush kino domowe.... tylko pamiętaj że do dobtych głośników potrzebna jest dobra karta dź... do tych idealna jest SBLive 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 @robert17 DTT 2200 i hata się trzęsie?? LOL Dobra karta dźwiękowa, to SS - SB się nie umywa do głośników z dekoderem 5.1, bo nie koduje ac3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 pełna obsługa Dolby Digital i innych bajerów , duża moc / chata sie trzęsie... , a do filmów DVD idealne / z tymi głośnikami masz jush kino domowe.... tylko pamiętaj że do dobtych głośników potrzebna jest dobra karta dź... do tych idealna jest SBLive 5.1o jakich głośnikach piszesz???? mam soundstorma i w obecnym troszke mocnym 5.1 nie narzekam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 szkoda ze nie mam serwera FTP bo bym wam pokazał co ja robie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Teac PowerMax 2000 dziekiu jeszcze mnie nie pojebalo zeby placic za glosniczki komputerowe 1800zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jak chcesz cos kolo 5100 to może weź 5300 - troszkę droższe a dużo lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jak byś chciał to się 4400 znajdą za 200zł. Basik pożądny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 muszą być 5.1 hmm zobaczymy narazie powaznie zastanawiam się nad mediatechami Bolero ale nie chce kupować kota w worku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mediatechy to straszne <span style="color:red;">[ciach!]</span>o!!!!! Już lepiej te 5100 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hmm nawet te flagowe modele jakim jest bolero?? hmm kurcze musze poszukac jakichs testów albo cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 co do media - techa to sam bylem mile zaskoczony jak uslyszalem model Tornada 5.1 calkiem nie brzydko gral tylko koledze sie raz cos zepsulo z elektronikom nie wiem czy to tylko on mial szczescie czy to juz taka przypadlosc ale zrobili mu to na gwarancji. tylko uwaga kosztuja kolo 550 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 W Komputer Świecie Nr15/2003 Masz test 19 zestawów głośników 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hmm hmm a z kąd ja wezme ten nr jak juz jest 17 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Porównywać Mediatech'a do Creativa to tak samo jak porównywać Technics'a do Cabbase ;) Ja bym tam nic Mediatecha nie kupił. Najlepiej sprzedaj swoje kolumny i kup Creative 6+1 . Sub 22W, sat. po 6W, centralny 18W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 a co ja zrobie z 6.1 mam soundstorma 5.1 i kupowac na tą okazje audigy mi sie nie usmiecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ale zawsze można włączyć emulacje 6go głośniczka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 no wszystko git tylko gdize ja go podłacze????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Tam gdzie zawsze :) Do subwoofera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hehe dobrre ale poi co musze sprzedac te moje kolumbryny i musze dorwac jakis test tych głośników a najlepiej ten komputer świat z tym testem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 moge zalatwic ten komputer swiat ale nie mam skanera ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Czemu tu w ogole nie ma mowy o Logitechu? On robi bardzo dobre zestawy glosnikow... Zobacz sobie na stronie... Ceny sa porownywalne do Creativa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Porównywalne ale nie kupi Logitecha w cenie Creative 5100 ja bym ci polecił te głośniczki co mam w podpisie dokładny opis masz tutaj http://www.logitech.com/index.cfm?page=pro...19&languageid=1 tylko ze musiał bys troszku do nich dozbierac ale zapewniam cie ze bedziesz z nich mega zadowolony lepiej chodza nawet od Creative 5300!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...