vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hmm ok wygladają calkiem calkiem , bylem wczoraj w media markcie i byly tam podlaczone rozne zestawy byl miedzy innymi 5300 i ten wlasnie logitech grały podobnie , ciekaw jestem jak to sie ma do creativa 6700. ogólnie to chce kupić cos do 500zł no powiedzmy 550zł .. aa i jaka w koncu jest moc teog zestawu bo w komputroniku raz piszą że 55W RMS a w opisie jest ze 75 czy cos tkaiego. ocipca można dostać aa i zapomnialem dodac ze Creativa moge dostac za 470 zł czyli w cenie tego logitecha www.proline.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja bym wziął Logitecha. Zajebiste głośniczki, slyszałem ten zestawik na własne uszy. Różnica między Creativem jest spora ale gdy tylko podkręcisz głośność ponad połowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 acha no nic zostaje mi tylko sprzedac te moje, wzmacniacz i bede mial na jakies glosniczki, moze pojdą do knajpy heeh wrócą skąd przyszły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A jaki wzmachol masz do sprzedania??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...