darkzel Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 Witam, w sumie nie wiem czy to nadal powinno się nazywać upgradem, tyle rzeczy jest to wymiany Zastosowanie komputera: Gry AAA Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 8k do naciągnięcia jak będzie warto i przekonają mnie argumenty aczkolwiek nie lubię wydawać na wodotryski Kiedy zamierzasz kupić komputer?: Chciałbym w najbliższych dniach/tygodniach zamówić. Których części potrzebujesz?: Obudowa, zasilacz, RAM, płyta główna, procesor(jestem zdecydowany na 7800x3d) i karta graficzna(raczej 7900xtx, waham się pomiędzy hellhoundem a phantom gaming) ale rozważę każdą inną propozycję Czy będziesz podkręcać sprzęt?: Delikatnie czemu nie Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?: 3440x1440 165 Hz, nie zamierzam go zmieniać, LG 34" 34WP75CP-B Specjalne wymagania: Zacząłem od du*y strony nabywając drogą kupna AIO ARCTIC Liquid Freezer III 360 więc buda musi to zmieścić :P Mam totalnie gdzieś wygląd więc RGB raczej nie, zasilacz nie musi być modularny Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? Peryferia, dodatkowe monitory, dyski samsunga 970 evo plus (1 TB + 2 TB) Jeśli o czymś zapomniałem dajcie proszę znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...