arthi Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 No czesc wszystkim, skoro nie dzialaja dyskusje.pl na jakis czas przeniosie sie na te forum, ale nie myslcie zeby na stale jestem tu tylko przejazdem, ale do rzeczy, sprawa wyglada nastepujaco: Kazdy z was z przodu obudowy pod stacja dyskow i dyskiem, ma troche miejsca, czesc z was ma tam pewnie zainstalowany jakis nieglosny wiatraczek. Jednak na zagranicznej stronce widzialem taka mala chlodnice, ktora wysokoscia i szerokoscia nie rozni sie wiele od tradycyjnego wiatraczka (ktory jest zazwyczaj instalowany w tym miejscu obudowy 80x80), byla ona jedynie nieco dluzsza, czy jak kto woli nieco szersza. Wiec mam pytanie, gdzie w naszej wspanialej ojczyznie mozna znalesc takie "malenstwo"? Kiedys widzialem ze podobna byla testowana na moded-kompz, jednak to byl caly zestaw, ze zbiornikiem, pompka i z ta nieszczesna chlodnica, nawet mialo wejsc to do sprzedazy ale teraz cisza... Jesli wiecie gdzie cos takiego mozna dostac piszcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 No czesc wszystkim, skoro nie dzialaja dyskusje.pl na jakis czas przeniosie sie na te forum, ale nie myslcie zeby na stale jestem tu tylko przejazdem, ale do rzeczy, sprawa wyglada nastepujaco: Kazdy z was z przodu obudowy pod stacja dyskow i dyskiem, ma troche miejsca, czesc z was ma tam pewnie zainstalowany jakis nieglosny wiatraczek. Jednak na zagranicznej stronce widzialem taka mala chlodnice, ktora wysokoscia i szerokoscia nie rozni sie wiele od tradycyjnego wiatraczka (ktory jest zazwyczaj instalowany w tym miejscu obudowy 80x80), byla ona jedynie nieco dluzsza, czy jak kto woli nieco szersza. Wiec mam pytanie, gdzie w naszej wspanialej ojczyznie mozna znalesc takie "malenstwo"? Kiedys widzialem ze podobna byla testowana na moded-kompz, jednak to byl caly zestaw, ze zbiornikiem, pompka i z ta nieszczesna chlodnica, nawet mialo wejsc to do sprzedazy ale teraz cisza... Jesli wiecie gdzie cos takiego mozna dostac piszcie! sprzedaje je np Mate - 170zl czy jakos tak.. bloki.wodne.w.ineteria.pl czy jakos tak ma www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...