Skocz do zawartości
Ghazi

W kontekscie ostatnich wydarzen... :)

Jaki maci stosunek do homoseksualistow?  

1. 1. Jaki maci stosunek do homoseksualistow?

• Znaczy do siebie samego ? :P
      1
    • Pozytywny
      3
    • Obojetny
      37
    • Niech sie w mojej okolicy nie pokazjuja!
      17
    • Pozamykac w wiezieniach
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Jak z reguły jestem tolerancyjny, to w tej kwesti nie. Tacy powinni być izolowani i leczeni (bo to jest choroba), jeśli się da to wyleczyć. W kazdym razie nie powinni mieć równych praw, np. możliwości zawierania małżeństw, adopcji dzieci, ect.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak z reguły jestem tolerancyjny, to w tej kwesti nie. Tacy powinni być izolowani i leczeni (bo to jest choroba), jeśli się da to wyleczyć. W kazdym razie nie powinni mieć równych praw, np. możliwości zawierania małżeństw, adopcji dzieci, ect.

Dokładnie .

Nie ma żartów - to jest POWAŻNA choroba , którą należy leczyć.

Tyle lat ludzie byli związani kobitka-facet i niokmu to nie przeszkadzało, a teraz co się porobiło ? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie .

Nie ma żartów - to jest POWAŻNA choroba , którą należy leczyć.

Tyle lat ludzie byli związani kobitka-facet i niokmu to nie przeszkadzało, a teraz co się porobiło ? :(

W ameryce nie jest to uznawane za chorobę od bodajże '68 roku; wkrótce przestanie za dewiację zapewne.

Homoseksualizmu nie można "wyleczyć", podobnie jak nie można "wyleczyć" leworęczności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....albo uśpic ;)

Niech sobie zyja lecz nie tak zeby ktorys z nich był np. ojciem jakiegos dziecka...

Wogole jesli zalegalizowały by taie zwiazki pozwalajac na adopcje dzieci to ja bym juz chyba pier....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leczyc albo gazowac to jest choroba moim zdanie psychiczna powino sie takich odizolowywac i leczec w calym swiecie zwiezat rozdzielno pluciowych niema takiego zachowania mozne je sztucznie wywolac podajac samca srodki ktory zmuszaja do produkcji zenski feromonow i wtedy takisamiec wabi inne(robiono doswiatczenia na owadach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kminię. Nie każą nikomu podnosić mydła pod prysznicem? Nie ocierają się w autobusach, lubieżnie posapując i dysząc do ucha "och ty byku"? Nie zbierają się w bandy "anal-destroyerów", by napadać na niewinnych jako lelije młodzianów? No to co kogo obchodzi, że kilku panów preferuje fallusy miast wagin?

A propos wagin - homoseksualizm dotyczy też kobiet. Dlaczegóż to ach dlaczegóż, zapytał mały Kazio, nie wspomniano jak dotąd o tym?

Niech sobie chodzą za ręce, miziają się w kinie i prenumerują "Nasz Odbyt" czy inne takie. Byleby nie wciągali w to dzieci. I nawet nie ze względu na to, że wyprodukują kolejnego miłośnika własnej płci (bo jeszcze żadna hmmm para nie próbowała, więc nie wiadomo), ale wystawcież sobie, wielmożni, co taki maluch będzie przechodził wśród rówieśników, którzy na pewno dowiedzą się o jego tatusiu i mamusiu (albo tatusi i mamusi). Kopniaki i wyzwiska to zapewne najłagodniejsza możliwość, mimo całej politycznie poprawnej gadki o tolerancji i innych pojęciach przepisanych ze "Słownika wyrazów obcych".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"leSbach", mon.

Spokojnie, bo wrzucisz do tego worka "audiofilów", a może nawet "modding-filów" i dopiero będzie :>

Zważ jednak, że na homoseksualizmie nikt nie ucierpi (pod warunkiem, że nie mówimy o zbiorowych gwałtach w więzieniach, to skrajność) - ludzie preferujący "nur cacao Augen" są dorośli i sami o swych upodobaniach decydują. A ofiary chociażby wspomnianych pedofilów - wątpliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"leSbach", mon.

Spokojnie, bo wrzucisz do tego worka "audiofilów", a może nawet "modding-filów" i dopiero będzie :>

Zważ jednak, że na homoseksualizmie nikt nie ucierpi (pod warunkiem, że nie mówimy o zbiorowych gwałtach w więzieniach, to skrajność) - ludzie preferujący "nur cacao Augen" są dorośli i sami o swych upodobaniach decydują. A ofiary chociażby wspomnianych pedofilów - wątpliwe.

Huh, dobrze że są jeszcze normalni ludzie, pvekaczu ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie żałuję, ze przynajmniej pod względem tolerancji dla pedałków nie jesteśmy na równi z co poniektórymi zachodnimi krajami. Takie akcje jak ślub albo adopcja dzieci to już w ogóle... trzeba mieć na maksa zrytą banię , żeby na to pozwolić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec tak:

Homoseksualizm NIE jest rzecza normalna. Normalne sa zwiazki heteroseksualne. Homoseksualizm jest choroba, niewyleczalna niestety i tak powinien byc traktowany. Chory jest traktowany z szacunkiem ale nie powinien sie chwalic swoja choroba. Niech zyja sobie razem kobiety z kobietami, mezczyzni z mezczyznami ALE:

1. Niech sie z tym nie obnosza, mnie zniesmacz widok lizacych sie pedalow w parku, niech sie trzymaja za rece ale NIC WIECEJ. Lubie patrzec jak kobiety sie caluja, ale kobiety straight:D tego pewnie nie lubia wiec tez niech przyhamuja.

2. Zadnej mozliwosci otrzymania slubu (cywilnego nawet). jak juz mowilem choroba to choroba.

3. Absolutny zakaz wychowywania dzieci. Dziecko gejow bedzie mialo przewalone w szkole, a ponadto bardzo mozliwe ze rodzice go tez wychowaja na geja/lesbijke a to byloby zakazanie choroba - niedopuszczalne.

4. Koniec z tymi <span style="color:red;">[ciach!]</span>ymi paradami. Niech ktos im wreszcie uswiadomi ze swiat ich toleruje, ale nie chce ogladac tak jak nie chce ogladac czlowieka z grzybica...

Koniec mojej wypowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...