Skocz do zawartości
Ghazi

W kontekscie ostatnich wydarzen... :)

Jaki maci stosunek do homoseksualistow?  

1. 1. Jaki maci stosunek do homoseksualistow?

• Znaczy do siebie samego ? :P
      1
    • Pozytywny
      3
    • Obojetny
      37
    • Niech sie w mojej okolicy nie pokazjuja!
      17
    • Pozamykac w wiezieniach
      16

Rekomendowane odpowiedzi

niechce mi sie tego czytac.... powiem Wam tak. homoseksualizm jest to twor Boga (nie smiac sie, bo tak jest). przyklad :?: wiekszosc zwierzat jest biseksualnych..... wiec nie mam pojecia czemu nazywacie homoseksualizm choroba. mi to zwisa (jestem hetero-, jezeli ktos nie wie ;). jezeli ktos jest homo-, to jego sprawa, moze mu z tym lepiej :?:

gdzies czytalem ostatnio historie takiego jednego malolata.... chodzilo o cos takiego:

jest sobie gostek, ktory ma matke i ojczyma (ojciec zmarl). ojczym jedzie do niemiec sobie dorobic i bierze tego malego ze soba (mial chyba z 15lat), zeby sobie niemcy zwiedzil. no i maly sie wdal w nie takie towarzystwo.... wyczail go jakis mafiozo i zabieral go na zakupy, lody itp. pewnego razu wzial go do kina, pod koniec seansu wsadzil reke malego w swoje spodnie... poczym wreczyl mu pliczek banknotow i poszedl. maly potym zaczal sie poszczac z facetami. dlaczego nie z kobietami :?: "Bo przypominalaby mi matke".....

i w ten sposob maly zostal gejem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twór Boga to też wielokrotni mordercy i gwałciciele, pedofile, złodzieje samochodów, Miller i inni tacy. Powiedz mi że im też z tym lepiej - to niech sobie pozwalają. Może to zbyt brutalne porównnie, ale coż :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noose takich jak ten goscu to mozna jeszcze leczyc/resocjalizowac zreszta takich ludzi mozna wyleczyc a tych ktorych niemozna powinno sie "eliminowac" (mam namysli eutanazje albo odizolowanie od spoleczenstwa) o jakich zwiezetach mowisz?? o dzdzownicach i innych takich (nazady meskie i zenskie ale kopuluja miedzy soba wyminaijac sie DNA) zgadzam sie ale nie porownoj takich zwiezat do ssakow widziales kiedys niewiem psa kota albo innego ssaka Pedala :?:

powtarzam jeszcze raz i zawsze bede TO nie jest normalne :!:

ten goscu nie zostal by pedelem gdyby nie ten "mafiozo-Pedal"

btw twoja chistoryjka dowodzi ze Homoseksualizmem mozna sie zarazic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest nie homoseksualizm Noose tylko choroba psychiczne. Homosesksualizm jest choroba hormonalna i koniec. Sa bozymi stworzeniami??? ile ty masz lat synu ze wierzysz w takie brednie... Katecheta cie dobrze wyuczyl. Jezeli ten bog istnieje to nie wszystko co tworzy jest dobre. Co mi powiesz o uposledzonych od urodzenia dzieciach? Czym one zwinily? Jezeli bog istnieje to jest sadysta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noose takich jak ten goscu to mozna jeszcze leczyc/resocjalizowac zreszta takich ludzi mozna wyleczyc a tych ktorych niemozna powinno sie "eliminowac" (mam namysli eutanazje albo odizolowanie od spoleczenstwa) o jakich zwiezetach mowisz?? o dzdzownicach i innych takich (nazady meskie i zenskie ale kopuluja miedzy soba wyminaijac sie DNA) zgadzam sie ale nie porownoj takich zwiezat do ssakow widziales kiedys niewiem psa kota albo innego ssaka Pedala  :?: 

powtarzam jeszcze raz i zawsze bede TO nie jest normalne  :!: 

ten goscu nie zostal by pedelem gdyby nie ten "mafiozo-Pedal"

btw twoja chistoryjka dowodzi ze Homoseksualizmem mozna sie zarazic

Owszem, homoseksualizm występuje u niemal wszystkich ssaków. Sposób natury na zachowanie wyższego stanu danej populacji przy jednoczesnym ograniczeniu rozrodczości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest nie homoseksualizm Noose tylko choroba psychiczne. Homosesksualizm jest choroba hormonalna i koniec. Sa bozymi stworzeniami??? ile ty masz lat synu ze wierzysz w takie brednie... Katecheta cie dobrze wyuczyl. Jezeli ten bog istnieje to nie wszystko co tworzy jest dobre. Co mi powiesz o uposledzonych od urodzenia dzieciach? Czym one zwinily? Jezeli bog istnieje to jest sadysta...

To nie jest choroba, a napewno nie hormonalna. Homoseksualiści wykazują istotne różnice w budowie anatomicznej mózgu, również w obrębie struktór ewolucyjnie najstarszych; wyklucza to raczej aberracje chromosomalne.

Homoseksualizmu NIE DA SIĘ leczyć, i nie ma takiej potrzeby. Homoseksuakiści nikomu nie szkodzą. To Ty masz problem, że przeszkacza Ci ich widok, nie oni.

moge wiedziec z kad to wiesz??

Ze studiów.

To takie typowe- nie mieć o czymś pojęcia i tego nienawidzieć. Ja zanim zdecyduje, co sądze o czym kolwiek, staram się przynajmniej podstawowe informacje o tym zebrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak napisal Dijkstra..... to nie jest choroba to po 1.

2) wiekszosc zwierzat (chociazby pieski i kotki) to homo..... jezeli tego nie widzisz, to jestes slepy.....

3) -Yamroz-: nie nazywaj mnie synu

4) -Yamroz-: nie wyuczyl mnie tego katecheta..... widac kto slucha na lekcji, a kto patrzy na to co sie w okol niego dzieje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie szkodzą, ale jak mogą małe dziecko wypaczyć??? I to dopiero będzie NIEODWRACALNA szkoda.... Póki się pieprzą między sobą i się nie rozmnażają to mi to nie przeszkadza (no chyba, że ze względów estetycznych...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zauważ, że pieski czy kotki nie mają jak rozładować napięcia seksualnego (no chyba, że ładują w kanapę w dużym pokoju :lol: ;)), więc może natura i o tym pomyślała :D ;).

Ale w przypadku ludzi to nie jest to napięcie seksualne, bo jak nie masz panienki, a już nie wytrzymujesz to chyba nie będziesz ładował w kumpla ;) :lol: :P :D

Dopóki nie robią nikomu krzywdy to mi nie przeszkadzają, tylko niech się z tym tak nie obnoszą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakież to względy estetyczne ci przeszkadzają? Jakaś para miłośników zabaw analnych zmusza cię szantażem i bronią palną do podziwiania ich igraszek? Litości :>

Nawiasem mówiąc zamiłowanie do niebieskich lampek w komputerze też może być uznane za zboczenie. I co wtedy? Do więzienia, przejechać walcem, łamać kołem i wyplenić ogniem i mieczem ów wrzód, ropiejący na zdrowem ciele społeczeństwa Dulskich? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakież to względy estetyczne ci przeszkadzają? Jakaś para miłośników zabaw analnych zmusza cię szantażem i bronią palną do podziwiania ich igraszek? Litości :>

Nawiasem mówiąc zamiłowanie do niebieskich lampek w komputerze też może być uznane za zboczenie. I co wtedy? Do więzienia, przejechać walcem, łamać kołem i wyplenić ogniem i mieczem ów wrzód, ropiejący na zdrowem ciele społeczeństwa Dulskich? :>

Jak się dziwisz, ze komuś przeszkadza, ze zboki się domagają jakichś praw społecznych i liżą się na widoku dzieci, to pomyśl, ze w moim byłym gimnazjum katachetka poszła do dyrekcji w sprawie "objemowania się i całowania" przez uczniów. I potem na każdej lekcji jakiś nauczyciel wspominał, zeby się chłopak z dziewczyną sciskał po szkole :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co ja wiem Djikstra (jesli sie pomylilem sry) to u homoseksualistow wystepuje zaburzenie w wytwarzaniu hormony pobudzajacego (liberyny) aktywnosc plciowa oddzialywujacego na mozg. Stad inna aktywnosc mozgu (nie wiedzialem ze jest roznica w budowie, myslalem ze roznica jest tylko w aktywnosci, tak jak miedzy kobieta a mezczyzna - moglbys podac jaka to roznica jest, chcialbym zweryfikowac moje poglady). Powinienes wiedziec ze studiow. ale moge sie mylic bo to byl program na Discovery labo National geographic (albo artykul w Focusie - nie pamietam).

Inna sprawa: Czy ja mowilem ze mi oni przeszkadzaja jesli zachowuja sie normalnie? Nie. jesli sie liza w parku na lawce to mnie to obrzydza i TAKIE JEST MOJE ZDANIE. To NIGDY NIE BYLO, NIE JEST I NIGDY NIE BEDZIE normalne zachowanie i jest niedopuszczalne. Tak jak picie alkohoilu w miejscach publicznych...

Co do zwierzat to juz mikaelus wyjasnil dlaczego. Pies sobie nie wytrzepie wacka, a biologicznie niedopuszczalnym byloby np. urodzenie mlodych w listopadzie wiec psy tez rozladowuja swoje napiecie seksualne jak tylko moga... Trudno sie mowi life is brutal. Ale ludzie to nie zwierzeta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słusznie prawisz, że nie zwierzęta.

Dlatego zastanawia mnie małpia nienawiść do gejów. I gdyby faktycznie na każdym skrzyżowaniu można było natknąć się na obściskującą się parę rosłych wąsaczy, to rozumiem, że kogoś to brzydzi. Ale w takiej wsi jak Paryżewo widziałem uliczkę z lokalami "raczej fur Herren" i nawet tam (na uliczce, w lokalach nie byłem) rzadkością byli panowie trzymający się za rączki, co dopiero mówić o bardziej orgietkowych zachowaniach. Ale jeśli ktoś przyszedł tam z panną, bynajmniej nie był obrzucany puszkami czy butelkami po winie i gdyby wujek nie powiedział mi, gdzie jesteśmy, nie domyśliłbym się nigdy.

Przeszkadza widok całujących się samców na paradzie w Berlinie? Nie jedź/nie patrz/zmień kanał.

Załóżmy, że przejeżdżając przez Bieszczady zauważysz górala, obracającego owieczkę za stodółką. Czy miniesz go, albowiem i stodółka, i owieczka nie twoje, a góral to nikt z rodziny, czy raczej przystaniesz, wiedziony już to niezdrową ciekawością, już to chęcią ukarania obrzydliwca i będziesz się wyzwierzał z bezpiecznej odległości, jaki to on paskudny, obleśny i do karceru z nim, a owcę na kiełbasę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi jedno czy jestes jakis ulomny? Czy ja napisalem ze ich nienawidze? Brzydze sie tym co robia I MAM DO TEGO PRAWO. Nigdy nic bym nikomu nie zrobil w zwiazku z tym ale mam prawo tego nie popierac. Jeszcze jedno. Niejade/niepatrze/zminiam kanal ale ja mowie np. o ostatniej przygodzie w parku. Siedzimy sobie, jemy paczki, pijemy piwo, smiejemy sie, przechodzi dwoch - trzymaja sie za rece. Oczywiscie po cichu jakis smieszny komentarz (z tym sie nic nie da zrobic - wszedzie tak jest). Patrzymy a oni siadaja lawke dalej. I zaczynaja sie slinic razem. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tak nie moze byc. Tolerancja tolerancja ale bez przesady. To nie jest ich park, ja nie sram publicznie w parku kiedy mi sie zachce, trzymam az dojde do domu. Szanuje poglady i wrazliwosc innych, niech oni szanuja moja. Niech oni tez sie powstrzymaja. W zwiazku z ich innoscia maja wiecej zakazow niz normalne pary, ale taka jest cena innosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z yamrozem

To takie typowe- nie mieć o czymś pojęcia i tego nienawidzieć. Ja zanim zdecyduje, co sądze o czym kolwiek, staram się przynajmniej podstawowe informacje o tym zebrać.

dobra raz widzialem jak pies probowal zerznac drugiego ale ten drogi sie bronil ;) nie nienawidze tego za to ze niewiem co to jest tylko zygac mi sie chce jak widze dwoch facetow lizacych sie albo obsciskojacych (jak facet z dziweczyna) ale i tak dlamnie to jest nienormalane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy czytam wypowiedzi niektórych użytkowników forum, to jest przerażony. Co komu przezkadza z kim ktoś sypia, to dorośli ludzie i maja prawo robić co chcą (w granicach prawa), oczywiście jestem przeciwnikiem adopcji przez pary homoseksualne,, ale nie mam nic przciwko ślubom. Nie jestem w stanie nawet zrozumnieć waszej niechęci, wrogości do homoseksualistów. Pozatym jest w tym co piszecie wiele hipokryzji bo pedzałków wystrzelac, ale jak na lesbki to miło popatrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....... Pozatym jest w tym co piszecie wiele hipokryzji bo pedzałków wystrzelac, ale jak na lesbki to miło popatrzeć.

No to jest raczej naturalne dla hetero. Płec przeciwna moglaby powiedziec "wystrzelac lesby, ale na pedalkow to milo popatrzec". Ja nie mowie za kazdy tak twierdzi ale pewnie spora wiekszosc. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie troche tolerancji. Ci ludzie tacy sa i trudno. Wyleczyc sie tego nie da. Jesli sa szczesliwi bedac homo to to ich prywatna sprawa. Niech sobie zyja. Nie powinno sie zezwalac na adopcje dzieci itp. ale teksty typu rostrzelac to hipokryzja. Moze rostrzelamy tez niepelnosprawnych albo lepiej zydow?? Juz jeden taki sprytny byl. Nazywal sie Hitler. Jak czytalem ten post to stracilem zludzenia ze nasz narod sie troche zmienil. Polska nadal jest zacofana. Homoseksualisci bedom sie pojawiac na naszych ulicach czy tego chcecie czy nie. Apeluje jeszcze raz. TOLERANCJA :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem pewną przykrą rzecz: kobiety nowoczesne to nie tylko tzw. "cnotki nie wydymki", ale także lesby! :(:(

Tak z ciekawości wszedłem na randki.interia.pl i co 2 ogłoszenie to ogłoszenie jakiejś lesby! Smutne, ale prawdziwe...

Pytanie: dlaczego zostało naruszony "zwyczaj" : chłop żeni się z babką mają mieszkanie, mają rodzine nie muszą ukrywać, że są lesbami/gejami itp. jest normalnie. A tacy homo widziwiają - są dziwni. To nie jest naturalne i to jest chorobą.

Zauważcie, ze to kościół potępia, ludzie co niektóży potępiają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem pewną przykrą rzecz: kobiety nowoczesne to nie tylko tzw. "cnotki nie wydymki", ale także lesby! :(:(

Tak z ciekawości wszedłem na randki.interia.pl i co 2 ogłoszenie to ogłoszenie jakiejś lesby! Smutne, ale prawdziwe...

Pytanie: dlaczego zostało naruszony "zwyczaj" : chłop żeni się z babką mają mieszkanie, mają rodzine nie muszą ukrywać, że są lesbami/gejami itp. jest normalnie. A tacy homo widziwiają - są dziwni. To nie jest naturalne i to jest chorobą. 

Zauważcie, ze to kościół potępia, ludzie co niektóży potępiają.

Stary, kościół potępia też antykoncepcje i jest niechętny bezdzietnym małżeństwom. O kant tyłka rozbić Twoją retorykę. A to, co "ludzie co niektórzy potępiają" to już centralnie mam w moim heteroseksualnym odbycie -- własny rozum trzeba mieć. Homoseksualizm to nie nowość, od zawsze istniał i będzie istnieć. Teraz homoseksualiści korzystają poprostu z rosnących swobód, bo ileż można ukrywać się w takim pełnym hipokryzji społeczeństwie i w imię czego? Mają się ukrywać, bo heteroseksualistom się nie podoba co i jak robią homo, a jest ich więcej? Świat jest na tyle duży, że każdy się zmieści, a nawet jak robi się coraz ciaśniejszy, to wybacz, ale na pewno nie dzięki homoseksualistom, bo ci to się akurat nie rozmnażają.

Ci, którzy tak plują na homo, napiszcie może ilu znacie gejów czy lesbijek i co w nich jest takiego, co sprawia że ich nienawidzicie? W czym oni są inni? W tym, jak się kochają? A co wam do tego? Żony, matki wam uwodzą? A co do tego, co mogą wasze dzieci zobaczyć -- niejedno dziecko może we własnym domu zobaczyć coś znacznie gorszego niż dwóch liżących się gości na ławce w parku.

Kiedy, no kiedy ten świat się zmieni? :-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest obrzydliwe jak homo się liże w parku, na ławce w jakimś osiedlu.

Kiedyś to chyba by spalili na stosie takiego, a i tak mają szczęście, że nikt ich nie bije na ich widok.

To tak jakbym ktoś Ci nasrał przed twoim domem - gościu jest bez mózgu, bo nie używa czegos takiego jak ubikacja , ale z drugiej strony on nie nasrał na twoim terenie więc co Ci do tego, ze sra gdzie popadnie? Pojmujesz aluzje?

Nie? No to co powiesz o tym:

Wyjeżdżasz na jakiś tam obóz i widzisz jak kolega obok myje sobie zęby osraną szczoteczką do kibla, albo spodobała mu się jakaś kobieta i z tego powodu wali gruche przy obiedzie na twoich oczach. Prawda, ze to nie jest estetyczne i nie normalne?

Owszem będe szanował homo jeżeli swoje "nie normalne" sprawy będzie załatwiał w domu lub w jakimś innym miejscu , gdzie nikt nie będzie musiał tego oglądać. Dla mnie to są dziwni ludzie, ale tak wcale nie musi być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest obrzydliwe jak homo się liże w parku, na ławce w jakimś osiedlu. 

Kiedyś to chyba by spalili na stosie takiego, a i tak mają szczęście, że nikt ich nie bije na ich widok.

To tak jakbym ktoś Ci nasrał przed twoim domem - gościu jest bez mózgu, bo nie używa czegos takiego jak ubikacja , ale z drugiej strony on nie nasrał na twoim terenie więc co Ci do tego, ze sra gdzie popadnie? Pojmujesz aluzje?

Nie? No to co powiesz o tym:

Wyjeżdżasz na jakiś tam obóz i widzisz jak kolega obok myje sobie zęby osraną szczoteczką do kibla, albo spodobała mu się jakaś kobieta i z tego powodu wali gruche przy obiedzie na twoich oczach. Prawda, ze to nie jest estetyczne i nie normalne? 

Owszem będe szanował homo jeżeli swoje "nie normalne" sprawy będzie załatwiał w domu lub w jakimś innym miejscu , gdzie nikt nie będzie musiał tego oglądać. Dla mnie to są dziwni ludzie, ale tak wcale nie musi być.

Ta argumentacja jest do niczego; zrozum, że dla gejów widok Ciebie całującego się z kobietą może być tak samo obrzydliwy, jak dla Ciebie dwóch całujących się gejów. Twoja racja ma być ważniejsza? Gdybyś nie był wychowany według zasad, które głosisz, nie byłoby to dla Ciebie takie obrzydliwe -- byłoby oczywiste. Gdybyś od dziecka miał styczność z gejami ich zachowania byłyby dla Ciebie normalne, zrozum to.

Dobra, teraz niech ten, który sie przyznał (patrz ankieta) :P :P :D :D :) :) wypowie swoją opinię

Skąd wiesz, że już nie wypowiedział, nie przyznawszy się do tego? Patrząc na nastawienie większości wypowiadających się w tym wątku forumowiczów ja chyba zostawiłbym ten fakt dla siebie. Nie chodzi nawet o brak zrozumienia, ale nawet chęci zrozumienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...