PolandMET Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Cze Jesli ktos wlasnie kupil taki proc i okazalo sie ze jest swietny do O/C to moglby tu zapodac jakiegos grypsika dla tych co tez chca miec wiecej niz 2500+ na nForce :) Tu gdzie mieszkam wszystko jest na zamowienie wiec nie ma mowy o "testach". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 "BURTON??? a jakie wiazania?? gdzie zamiezasz jezdzic tej zimy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 "BURTON??? a jakie wiazania?? gdzie zamiezasz jezdzic tej zimy??Jak zobaczyłem ten temat chciałem napisać to samo :P. @PolandMET poszukaj na forum "podkręcanie", tam jest o Bartonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 "BURTON??? a jakie wiazania?? gdzie zamiezasz jezdzic tej zimy??Jak zobaczyłem ten temat chciałem napisać to samo :P. @PolandMET poszukaj na forum "podkręcanie", tam jest o Bartonie. No masz racje :))) Barton kurde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Burton kojarzy mi się z pierdzeniem :D:D :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Cliff Burton to chyba był basistą Metaliki tylko mu się zeszło :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Oj tak tak Cliff burton to byl gracz, ale zginal w wypadku samochodowym (w autokarze chyba). Niektorzy twierdza ze bez nie go to juz nie byla ta sama metallica. Jego solowki wymiataly !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ALe zes dal z tym Burtonem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ALe zes dal z tym Burtonem:) Hehe , ale przynajmniej jest ubaw :) PS. Gdzie kupowales Pamiatki, ew. jakie jeszcze inne pod Athlon 1700+ ? Wlasnie tez sobie zapisalem takie jak Ty masz 2x256 RAM TwinMOS 400MHz tylko nie wiem czy mnie cena nie zetnie. Wlasnie z Allegro kupilem 1700+ AXDA1700DLT3C JIUHB 0323SPMW Zobaczymy co z tego bedzie tylko jeszcze nie mam MOBO'a i Ramu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...