Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja to mam zajebistego pecha (patrz sig). Obecnie zastanawiam się nad tymi kolumnami (zresztą już licytuje): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15141472 . Pokój mam mały 9m2 ale koluny od czasu do czasu będe wynosił do większego pokoju 35m2 żeby się powściekać :twisted: Jeśli macie jakieś propozycje do 500zł to piszcie. Końcówke mocy mam Blaupunkt MA-240 4Ohm minimum(nie wiem jaką ma moc ale na wyświetlaczu widnieje 120WATTS). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 calkiem ciekawie to wyglada no i Pioneer to juz marka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Poszukaj w ogloszeniach sprzedazy na stronach audiofilskich glosnikow Tannoy M2 (ewentualnie M1). Sa to glosniki podstawkowe. Jesli dostarczysz im dobrego pradu to zrobia masakre w 9m2, a nawet w 35m2 beda sobie niezle radzily. Sam posiadam M1 (9m2) i jestem z nich zadowolony. Te glosniczki nawet odczuly roznice jak podlaczylem do nich wzmacniacz Densen B-100 (pozyczony od znajomego, na codzien uzywam wzmacniacza NAD C300). Mysle ze za 500zl spokojnie mozna dostac uzywane M2 i bedzie to naprawde dobry zakup. Mimo uplywu czasu niewiele konstrukcji moze sie z nimi rownac w przedziale cenowym do 1000zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jakby co mam do sprzedania M1! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A za ile???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ja sobie zrobie sam kolumienke z tym glosniczkiem http://www.autosalon.com.pl/audio.php?sprzet=24 lub z dwoma o srednicy 38cm (noname) :D i teraz mam dylemat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Problem się rozwiązał. Koleś specjalnie dla mnie zamknął aukcję i nie powiadomil mnie o tym aż do dzisiaj. Czyli w poniedziałek jadę po Altusy 140 :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...