MATZ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Witam.Aktualnie posiadam Gainward GeForce2 Ti500/XP 64MB 4.0ns DDR no i zbyt duzo funduszy aktualnie nie mam,a wypatrzylem ta karte: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15161769 Co o niej sadzicie? Wiem ze to nie jest High End,ale chyba bedzie lepsze od Starego geforca. P.s. Co sadzicie o tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15004761 Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Napewno nie MX 440 ponieważ jest zgodny z dx 7 jak twoja 2 ti 500 8) a ten twój GF jest bardzo fajny (albo był) lepszy jest FX 5200 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Obydwie karty to syf..... Moze poczekaj troche uzbieraj z 450zl i kup sobie GF4 Ti 4200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 jak kolega wyzej doradzam, poczekac i kupic Ti 4200 bo mx440 to wogóle nie jest karta graficzna a fx5200 to jest jaki <span style="color:red;">[ciach!]</span>y kastrat czyli tez syf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 albo jakiegoś prądożernego radka :) A tak OT: masz fajnego avatara MATZ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No wlasnie tak sadzielem :(maq dzieki,to moj piesek :) Pavełek wlasnie,fdalem za nia wtedy sporo pieniedzy i musze Ci powiedziec ze do tej pory wymiata niejedneg gf4,wiec poczekam i kupie Ti. Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Witam.Aktualnie posiadam Gainward GeForce2 Ti500/XP 64MB 4.0ns DDR no i zbyt duzo funduszy aktualnie nie mam,a wypatrzylem ta karte: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15161769 Co o niej sadzicie? Wiem ze to nie jest High End,ale chyba bedzie lepsze od Starego geforca. P.s. Co sadzicie o tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15004761 ja nieznam takiej karty jak Gainward GeForce2 Ti500/XP 64MB 4.0ns DDR a jesli to gf3 ti500 to bdb karta i taki mx440 czy mx460 do piet mu niedorastaja Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 O k......jaki LOL!!! :D Prosze państwa- o to przykład człowieka, któremu NVIDIA namotała w głowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Na pewno nie bierz ani mx440 bo to bedzie przesiadka na to samo (ma nawet gorsze taktowanie pamieci i procesor graficzny bazujacy na twoim 2ti) ani fx 5200 bo ten nie wiele lepszy (zalosna wydajnosc) bierz karte zgodna conajmniej z DX8.0. W zaleznosci od kasy proponowalbym Radeon 8500le/9100 (chyba supergrace sa dobre) || gf3ti200 ( dobrego gainwarda) || gf4 ti 4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 O k......jaki LOL!!! :D Prosze państwa- o to przykład człowieka, któremu NVIDIA namotała w głowie :DJa ciebie nie rozumiem? O co Ci chodzi? Tak sadzilem ze nie bedziecie wierzyc ze jest taka karta :lol: Ale to swiadczy o waszej niewiedzy. Gainward wypuscil jedna scisle limitowana wersje. Jesli niewierzycie looknijcie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Nie wymieniaj na te karty z allegro - to tylko strata pieniedzy i czasu, ten Twoj GF2 Ti jest calkiem dobry w porownaniu z nimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja bym troszke dolozyl i kupil albo GF TI 4200, albo radka 9000 PRO, lub 9100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wiem, że taka karta jak 2 TI 500 istniała- sam się wykłucałem kiedyś o to. Ale twój wybór na nową kartę to totalne nieporozumienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jeżeli już koniecznie checesz zmieniać chciaż ja bym na twoim niejscu jescze poczekał, to jesdynym rozsądnym wyborem jest albo R9100 Szafirek alebo używany gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 jeski chcesz zmienic karte to najlepiej na min GF3TI Gainwarda lub Radka9100(orginala ze 128bit) albo najlepiej na TI4 4200 64mb sa bardzo dobrze podkrecalne z karzdego Ti 4200 wykrecisz 275-550(TI4400) a najczesciej 300-600 ja polecam Prolinak 64mb (480zl) w tej cenie nie kupisz bardziej wydajnej karty graficznej a napewna podkrescisz ja do 305-610.(stabilna praca to 300-600) Tego mx 440 odradzam bo to Kondon obsluguje DX 7.0 to znaczy ze w rzadnej nowej grze nie bedziesz mial fajnych efektow specjalnych i grafa jest poprostu brzydka .Karta musi obsługiwac Dx 8.0 i Dx 8.1.Co do tego Fx 5200 to tez jeden wielki Szmelc wolna i nie da sie grac na nowych gierkach bo wszystko skacze. no chyba ze grasz na 640-480.i na min detalach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wlasnie takiej odpowiedzi sie spodziewalem.Wielkie dzieki. Pozdrawiam. A co do istnienia ti500 to jestem wyczulony na tym punkcie bo juz nie raz sie sprzeczalem ze istnieje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...