Zizu_ Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca Cześć mam pytanie czy jestem w stanie zmniejszyć w jakiś sposób ping na serwerach call of duty modern warfare 3 gram na ps5, mój ping zazwyczaj wynosi 33/45ms mój dostawca internetu to vectra modem od nich mam w trybie bridge na własny router (Asus RT-AX82U) jestem w stanie w ustawieniach routera czy coś takiego zmniejszyc opóźnienie na serwerach? Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca Wpisz sobie w konsole Windowsa tracert 1.1.1.1 i zobacz jaką różnicę robi dodatkowy router na trasie. Obstawiam że poniżej 2ms, więc reszta to opóźnienia operatora. Raczej nic z tym nie zrobisz 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImAho Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Na upartego mógłbyś na stałe ustawić statycznie trasę routingu ale nie jest to wskazane a 50 ms to nie jest tak dużo ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...