maxmaster027 Opublikowano 11 Października Zgłoś Opublikowano 11 Października To najlepiej poczekaj na jakies promo nie spiesz sie. Na pewno znajdziesz cos dobrego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października PoE2 to jeszcze troche poczekasz, Diablo 4 grałem z max RT w 4k wyglada super, CP77 RT ultra jest kiepskie nie dodaje realizmu tam trzeba uzywac PT-RR, GoW ostatnio grałem 4k ultra TAA 90-100fps fajna gierka, więc albo jakas mocną wersje 4070Super albo 4070Ti super(najtańsza), ewentualnie poczekaj i zobacz ile bedzie kosztowal 5080 (ta karta wg specyfikacji powinna byc w okolicach 4000zl, aczkolwiek cieżko powiedzieć co oni tam wymyśla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października 3 godziny temu, maxmaster027 napisał: ewentualnie poczekaj i zobacz ile bedzie kosztowal 5080 (ta karta wg specyfikacji powinna byc w okolicach 4000zl, aczkolwiek cieżko powiedzieć co oni tam wymyśla. RTX 5080 za 4000zł? Raczej x2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października a nie wiem, 4090 24gb chodzily po 6500-7200zl, to za 16gb karte o wydajnosci 4090 za 8000? Gdzie tu jakikolwiek postepXD Nawet 4000zl to byloby stosunkowo duzo patrzac na specyfikacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października 14 minut temu, maxmaster027 napisał(a): 4090 24gb chodzily po 6500-7200zl były za 10K a 5080 bedzie za 6K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października (edytowane) 58 minut temu, karro napisał: były za 10K a 5080 bedzie za 6K 3080 10gb tez byly niedawno za 10k ile ta karta warta teraz jest 1500zl? Edytowane 12 Października przez maxmaster027 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października mógł być za 1zł,na premiere w sklepach polskich 4090 było za 10K ,poza tym co z tego,odnosiłeś sie do premiery 5080 w dyskusji I było juz dawno zapowiedziane ze bedzie w cenie 4080 a te były od 6 do 7K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października A może tak - poczekam na black friday, kupię jakiś przyzwoity 7800xt, dołożę do reszty i kupię dobry monitor 1440p. Później wymienię procek na coś do grania, jakiś max pod amd4 (teraz już nie potrzebuję 3900x), sprzedam 7800x (zakładam, że bez problemu bo będę miał coś dobrego) , sprawdzę co się dzieje na rynku i kupię vga pod cpu. Btw - ile dać za 7800x ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października (edytowane) Nawet nie bierz rx7900xt bo się grzeją tylko rx7800xt, ja mam sapphire rx7700xt nitro i chłodniutka że hej. Co sądzicie o tej karcie Sapphire Radeon RX 7800 XT Nitro+ 16GB GDDR6 Edytowane 13 Października przez KaczorDaffy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października 10 minut temu, KaczorDaffy napisał: Nawet nie bierz rx7900xt bo się grzeją tylko rx7800xt, ja mam sapphire rx7700xt nitro i chłodniutka że hej. Radka 7900xt nie wezmę bo jest poza budżetem. Co myślisz o moim pomyśle -> 7800xt i dalej ? Miałem radki nitro i zawsze latały super i nie miałem problemu ze sprzedażą - nitro to nitro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października (edytowane) 26 minut temu, pistolero napisał: Radka 7900xt nie wezmę bo jest poza budżetem. Co myślisz o moim pomyśle -> 7800xt i dalej ? Miałem radki nitro i zawsze latały super i nie miałem problemu ze sprzedażą - nitro to nitro. Ja bym czekał aż będzie kosztować nitro do 2200zł i bym kupował bo inne wersje niż nitro to nie miałem takich kart i ci nie powiem. A zmieści ci się w obudowę taka karta? taką ciekawostke ci powiem że radeony lepiej działają na linuxie ale jest jeden problem że deweloperzy nie chcą się zgodzić na granie w multiplayer na linuxa i blokują granie takie więc. Edytowane 13 Października przez KaczorDaffy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października 27 minut temu, KaczorDaffy napisał: Ja bym czekał aż będzie kosztować nitro do 2200zł i bym kupował bo inne wersje niż nitro to nie miałem takich kart i ci nie powiem. A zmieści ci się w obudowę taka karta? taką ciekawostke ci powiem że radeony lepiej działają na linuxie ale jest jeden problem że deweloperzy nie chcą się zgodzić na granie w multiplayer na linuxa i blokują granie takie więc. Mam nadzieję, że coś będzie na black friday bo inaczej będę w d.... I to na luzie - bq 500dx. Czytałem na reddit, typy pisali, że cisną na linuxie w multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października 2 minuty temu, pistolero napisał: Mam nadzieję, że coś będzie na black friday bo inaczej będę w d.... I to na luzie - bq 500dx. Czytałem na reddit, typy pisali, że cisną na linuxie w multi. tak ale nie we wszystkie multiplayer gry zagrasz a jakie cie interesują gry w multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października 6 godzin temu, pistolero napisał: Mam nadzieję, że coś będzie na black friday bo inaczej będę w d.... I to na luzie - bq 500dx. Czytałem na reddit, typy pisali, że cisną na linuxie w multi. Powiem Ci tak, wiesz jakie sa ceny obecnie w USA i to przed blackfriday, a tam sa prawidzie promocje -20-30%, obecnie 7700XT kosztuje 349$, 7900XT 649$, nowki czyli odpowiednio wychodzi przed BF, 2600 zl i 1400zl za 7700XT. Takie tam sa ceny i im sie oplaca je za tyle sprzedawac. Jeżeli 5080 Bedzie w usa za 999$ to jest 4000zl u nas bedzie odpowiednio drożej tak jak obecnie wyglada w przypadku choćby 7700XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...