Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Według mnie warta jest swojej ceny, ciekawe tylko jak tam z jej zasilaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jak dla mnie taka siaka ta buda! :? Nie moj gust widocznie! :? A propo fajnej budy to jak ktoś ma sporo kaski to polecam: http://www.thermaltake.com/products/lanfire/vm2000.htm Pewnie wiele osob ja widziało, ale musle że każy powinien znać ta firme! .....pozdrawiam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 z tego co wiem obudowa pojechala do review na modedkompz... wiec wypatrujcie recenzji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak ktos jeszcze zainteresowany to daje do obejrzenia rozpiske napiec zasilacza tej obudowy http://proabit.net/zasilacz_vivid.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 i pojawila sie zapowiadana recenzja tej obudowki http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Cos mi Maca G3 przypomina :Dnom i mnie tak samo mi sie podoba! jakie cenu w usa (:?:) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 jaka jest cena takiego cacka ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Suntek TH-657 Vivid czarna/perlowa 487 www.bestcom.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 z tego co ja mysle t ota obudowa nie jest praktyczna wcale. Co to za ksztalty...ma jakies miejsca na wentylatory??? z czeg oona zrobiona lakierowany plastik czy cos....Osobiscie t okocham Lian Li obudowy ladne i bardzo praktyczne....bez zarzutu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 przegladnolem jej recenzje i jest zrobiona z plexi pomalowanej (lipa :() pozatym klapka (zaslepka) na cd-rom nie działa poprawnie ! :/ za malo wejsc na wentyle / ciezko ja utrzymac w czystości /jednym slowem lipa :/ NIE ZA TAKIE PIENIĄDZE :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...