wunat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Blagam Was uwazajcie na wakacjach nad woda !!! wlasnie dostalem telefon w ktorym dowiedzialem sie ze moja kolezanka sie wczoraj utopila a miala zaledwie 18 lat ;( UWAZAJCIE !!! NIE DAJCIE SIE ZABIC :x :x :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Współczuję :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Buuuuuuu.. :/ Moja koleznaka sie ostatnio zabila w wypadku samochodowym, doly na maksa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Współczuje :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Współczuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 we wtorek pogrzeb ;( straszna rzecz isc na pogrzeb rowiesnika ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Przerąbane. Nie skakać na główkę mistrzowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 WSPOLCZUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Przerąbane. Nie skakać na główkę mistrzowie.Dokładnie tak... setki takich "Kozaków" jeździ na wózkach teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Rok temu, na początku 3 klasy miałem pogrzeb kumpla z klasy...:| Nieprzyjemna sprawa, tylko, że on poszedł na raka wątroby... ://// Tacy młodzi ludzie umierają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Przerąbane. Nie skakać na główkę mistrzowie.Dokładnie tak... setki takich "Kozaków" jeździ na wózkach teraznie mozliwe zeby Ona zrobila cos takiego ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Przyłącam sie do apelu, uważajcie nad wodą!!!! W tym roku byłem na wakacjach nad jeziorem, w czasie mojego pobytu utopiło sie w nim 5 osób. Pomyśl zanim cos zrobisz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 W tym roku byłem na wakacjach nad jeziorem, w czasie mojego pobytu utopiło sie w nim 5 osób. Nie pier...ol ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Przyłącam sie do apelu, uważajcie nad wodą!!!! W tym roku byłem na wakacjach nad jeziorem, w czasie mojego pobytu utopiło sie w nim 5 osób. Pomyśl zanim cos zrobisz!! Hmm. Może w szklance wódki. Pamiętać nie pić nie brać nic a potem pływać bo to prawie na pewno śmierć do tego jeszcze brawura i finito. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 wspolczucia przylonczam sie widzialem jak wyciagali nurka niewiem co sie stalo ale mlody byl z 20lat na oko Uwazajcie rozsadek przede wszystkim!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wunat... wyrazy wspolczucia. Mam nadzieje, ze nigdy nie dostane takiego telefonu... Ja na szczescie nie lubie jezdzic nad wode :?. Najwyzej basen, a i to rzadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Współczuje ;( Tha good die young... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 wspolczucie :cry: :cry: :cry: dobrze,ze nie skacze do wody :? normalnie jak dzisiaj widzielm na plazy takie cos: -glebokosc wody=150cm -wzrost "macho"= 180 cm i skacza takie debile do wody na glowke! a ratownik sobie stoi i gada z nimii :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ..........Wybrańcy Bogów umierają młodo.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 nie no.... to jest jakas masakra w wakacje... jakas klatfa... mojej kolezanki chlopk ( 21 lat ) skoczyl z mostu bo mial dola wielkiego... na szczescie sie tylko polamal ( szczescie w nieszczesciu )... znow gdzies slyszalem ze jakis 15 letni chlopak zostal dzgniety nozem w serce 2 razy przez ojca.... a co do wody to ja nawet na basenie nie skacze na glowke... z tym to ostroznie... zwlaszcza z opalaniem i woda.. przy opalaniu cialo czlowieka szybko sie nagrzewa.... po opalaniu radze przejsc sie na jakis spacer po brzegu... pochlapac sie troche... bo gorace cialo + zimna woda rowna sie zatrzymanie akcji serca, woda w ploocach i ....... smierc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ja też współczuję i przyączam sie do apelu... nie pić nad wodą !! bo potem każdy jest bohaterem i mysli ze wszystko potrafi.. :( w te wakacje w moim miescie juz 3 osoby utopiły przez alkohol( w tym pijany policjant który przecenił woje możliwości.. eh) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 heh bylem kilk lat temu na pogrzebie kolezanki o rok mlodszej kotra zginela w wypadku samochodowym jadac do szkoly. nigdy wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Wspołczuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Wyrazy wspolczucia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 3 lata temu bylem na pogrzebie dobrego kumpla który utopil sie u nas na zalewie! :cry: :cry: :cry: Opalal sie i najadl, a potem prosto do wody! Panie swieć nad jego duszą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 kiedy chodzilem do 2 klasy podstawowki dowiedzialem sie ze zginal moj kolega .... rowiesnik ........... ehhhhh .......... bawil sie na ogrodzie kiedy jego ojciec .. wykonywal manewry jezdzac traktorem .. upomnial Jacka zeby ten nie podbiegal do pojazdu i zeby trzymal sie z dala .. jednak ten nie poslucha. ehhh w pewnym momencie ojciec najechal na niego neiswiadomie .. zmiazdzyl mu czaszke .. ; (((( majac 19 lat dowiedzialem sie ze moj kumpel utopil sie przez lekkomyslnosc okolo polnocy pojechal ze znajomymi kapac sie w jakiejs gliniance wyplynal na srodek na materacu i albo sie zeslizgnal z niego a byl pijany albo zaslabl ehhh smutne ; (( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Jakis czas temu wybralem sie z kumplem nad zalew, wszystko fajnie , piekna pogoda, ladne dziewczyny... wchodze do wody, zamoczylem sie i nurkuje....a tu Kamien - dzieki Bogu , tylko glowa rozcieta (kilka szwow i po sprawie) ...NAUCZKA NA CALE ZYCIE :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ja tam ostrożnie i nigdy nie skacze jak nie wiem że jesto to za 101% bezpieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 tez raz bylem bliski utopienia, ale na szczescie ratownik byl blisko... a wszystko spowodowane bylo skurczem czyli sila niezalezna ode mnie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...