Skocz do zawartości
wunat

UWAŻAJCIE !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Blagam Was uwazajcie na wakacjach nad woda !!! wlasnie dostalem telefon w ktorym dowiedzialem sie ze moja kolezanka sie wczoraj utopila a miala zaledwie 18 lat ;( UWAZAJCIE !!! NIE DAJCIE SIE ZABIC :x :x :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłącam sie do apelu, uważajcie nad wodą!!!!

W tym roku byłem na wakacjach nad jeziorem, w czasie mojego pobytu utopiło sie w nim 5 osób. 

Pomyśl zanim cos zrobisz!!

Hmm.

Może w szklance wódki.

Pamiętać nie pić nie brać nic a potem pływać bo to prawie na pewno śmierć do tego jeszcze brawura i finito.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wunat... wyrazy wspolczucia.

Mam nadzieje, ze nigdy nie dostane takiego telefonu...

Ja na szczescie nie lubie jezdzic nad wode :?. Najwyzej basen, a i to rzadko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wspolczucie :cry: :cry: :cry: dobrze,ze nie skacze do wody :? normalnie jak dzisiaj widzielm na plazy takie cos:

-glebokosc wody=150cm

-wzrost "macho"= 180 cm

i skacza takie debile do wody na glowke! a ratownik sobie stoi i gada z nimii :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no.... to jest jakas masakra w wakacje... jakas klatfa... mojej kolezanki chlopk ( 21 lat ) skoczyl z mostu bo mial dola wielkiego... na szczescie sie tylko polamal ( szczescie w nieszczesciu )... znow gdzies slyszalem ze jakis 15 letni chlopak zostal dzgniety nozem w serce 2 razy przez ojca.... a co do wody to ja nawet na basenie nie skacze na glowke... z tym to ostroznie... zwlaszcza z opalaniem i woda..

przy opalaniu cialo czlowieka szybko sie nagrzewa.... po opalaniu radze przejsc sie na jakis spacer po brzegu... pochlapac sie troche... bo gorace cialo + zimna woda rowna sie zatrzymanie akcji serca, woda w ploocach i ....... smierc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też współczuję i przyączam sie do apelu...

nie pić nad wodą !! bo potem każdy jest bohaterem i mysli ze wszystko potrafi.. :(

w te wakacje w moim miescie juz 3 osoby utopiły przez alkohol( w tym pijany policjant który przecenił woje możliwości.. eh)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy chodzilem do 2 klasy podstawowki dowiedzialem sie ze zginal moj kolega .... rowiesnik ........... ehhhhh .......... bawil sie na ogrodzie kiedy jego ojciec .. wykonywal manewry jezdzac traktorem .. upomnial Jacka zeby ten nie podbiegal do pojazdu i zeby trzymal sie z dala .. jednak ten nie poslucha. ehhh w pewnym momencie ojciec najechal na niego neiswiadomie .. zmiazdzyl mu czaszke .. ; ((((

majac 19 lat dowiedzialem sie ze moj kumpel utopil sie

przez lekkomyslnosc

okolo polnocy pojechal ze znajomymi kapac sie w jakiejs gliniance

wyplynal na srodek na materacu i albo sie zeslizgnal z niego a byl pijany albo zaslabl ehhh

smutne

; ((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis czas temu wybralem sie z kumplem nad zalew, wszystko fajnie , piekna pogoda, ladne dziewczyny... wchodze do wody, zamoczylem sie i nurkuje....a tu Kamien - dzieki Bogu , tylko glowa rozcieta (kilka szwow i po sprawie) ...NAUCZKA NA CALE ZYCIE :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi