Ymir88 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Czesc mam maly problem . Moja nagrywarka nie chce za bardzo czytac plyt 800Mb , nagrywarke mam firmy LGcombo52 i program nero 6.0.0.11 i mam pytanie bo nagrywarke mam od niedawna czy ona obsluguje plyty 800Mb i czy w nero da sie ustawic zeby czytala ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 o tym ze LG to syf wiadomo nie od dzis, :wink: moze to wina cd ,sprawdzałes cd od roznych producentów czy tylko 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A włączyłeś overburning w nero? bo coś mi mówi, że nie... file-preferences-expert features, ustawienia enable overburning i MAX CD length. Może w nero 6 jest tak samo, ja mam jeszcze 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A ta nagrywarka w ogóle obsługuję płyty 800mb? Sprawdź na cdrinfo.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wszystkie nagrywarki LG od wersji 12x obsługują płyty 800MB i wieksze. Ale to jest combo to nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Płyty 800MB nagrywa się przy pomocy Overburinigu, na cdrinfo.pl jest art, jak ustawić overburning w nagrywarce, a ona jak większość nowych CDRW, takżę Combo obsługuje 800MB płytki, jeśli ktoś nie wie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Co ma overburning do czytania płyt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Płyty 800MB nagrywa się przy pomocy Overburinigu, na cdrinfo.pl jest art, jak ustawić overburning w nagrywarce, a ona jak większość nowych CDRW, takżę Combo obsługuje 800MB płytki, jeśli ktoś nie wie :wink:No niewiem, overburningu w nagrywarce nie da sie ustawic, mozna to zrobic co najwyzej w programie do nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Co ma overburning do czytania płyt ? ...i czy w nero da sie ustawic zeby czytala ?? :roll: A co ma nero do czytania płyt? Zakładam, że jak koleś pisze o nagrywarce i nero, to jednak ma na myśli nagrywanie i brakuje mu terminologii. Widzisz coś nietrafionego w moim rozumowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A co ma nero do czytania płyt? Zakładam, że jak koleś pisze o nagrywarce i nero, to jednak ma na myśli nagrywanie i brakuje mu terminologii. Widzisz coś nietrafionego w moim rozumowaniu?No chyba, że tak, jednak mój malutki rozum na to nie wpadł ;), a ponieważ Ymir88 napisał, że nie czyta, to założyłem że chodzi o czytanie płyty. Najlepiej niech Ymir88 się wypowie, czy chodzi o nagrywanie, czy odczyt płyty, jeżeli odczyt, to nero nie ma nic do tego, jeżeli o nagrywanie, to uwagi o overburningu są jak najbardziej trafne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Nero niewykrywa niekiedy (a raczej często) płyt 800 MB .... bo ona ma w oprogramowaniu wprowadzone że ma wykrywać 700 Max .... kiedyś miałem ESPERANZE 7xx mb i jej niewykryło .... że niby była 700 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...