Skocz do zawartości
Ymir88

Nagrywanie

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam maly problem . Moja nagrywarka nie chce za bardzo czytac plyt 800Mb , nagrywarke mam firmy LGcombo52 i program nero 6.0.0.11 i mam pytanie bo nagrywarke mam od niedawna czy ona obsluguje plyty 800Mb i czy w nero da sie ustawic zeby czytala ?? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyty 800MB nagrywa się przy pomocy Overburinigu, na cdrinfo.pl jest art, jak ustawić overburning w nagrywarce, a ona jak większość nowych CDRW, takżę Combo obsługuje 800MB płytki, jeśli ktoś nie wie :wink:

No niewiem, overburningu w nagrywarce nie da sie ustawic, mozna to zrobic co najwyzej w programie do nagrywania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ma overburning do czytania płyt ?

...i czy w nero da sie ustawic zeby czytala ?? :roll:

A co ma nero do czytania płyt? Zakładam, że jak koleś pisze o nagrywarce i nero, to jednak ma na myśli nagrywanie i brakuje mu terminologii. Widzisz coś nietrafionego w moim rozumowaniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma nero do czytania płyt? Zakładam, że jak koleś pisze o nagrywarce i nero, to jednak ma na myśli nagrywanie i brakuje mu terminologii. Widzisz coś nietrafionego w moim rozumowaniu?

No chyba, że tak, jednak mój malutki rozum na to nie wpadł ;), a ponieważ Ymir88 napisał, że nie czyta, to założyłem że chodzi o czytanie płyty.

Najlepiej niech Ymir88 się wypowie, czy chodzi o nagrywanie, czy odczyt płyty, jeżeli odczyt, to nero nie ma nic do tego, jeżeli o nagrywanie, to uwagi o overburningu są jak najbardziej trafne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi