Milo Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jeżeli ktoś czeka na któreś z nadchodzących gier a nie wie kiedy ujrzą one światło dzienne to mam nadzieje że to mu pomoże. http://www.gamershell.com/upcoming.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ooooo Szukalem kiedys czegos takiego :) thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Popatrzylem chwile... i hl2 tam na 30 wrzesne nie widze.... Ciekawy tez jestem co z THPS4... na te 2 giry najbardziej czekam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja czekam na Dooma 3 i n Halfa 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ja czekam na NFS underground , half life 2 ( kurrrr znowu wymiana sprzetu... ) a jezeli ktos z was czeka , zna sie na czekaniu na gry i chcialby sie z tym podzielic na stronce o grach to zapraszam www.hitshunter.friko.pl - ciagle szukamy redaktorow !!! 1 wrzesnia dojda 2 kaciki ( diablo 2 oraz jedi knight ... ty tez mozesz cos zrobic dla nas ! ) Jak cos to piszcie na Sheep@xl.wp.pl Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja z ciekawości czekam ma matrix online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 szczekam na: hl2, doom3 (to co wszyscy) & s.ta.l.k.e.r wygląda nieźle takowoż może Halo zabawne i dynamiczne będzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 matrix online...... no wlasciwie niezle sie zapowiada.... tylko to bedzie gra dla nielicznych ( na bank nie dla modemowcow ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Pamietam podobną listę w jednym z czasopism growych :P dawno temu, połowa dat się nie sprawdziła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 a propo's - ktos pykał w halo ?? - widziałem na x-boxie i niezłe było - ponoć miało być w sierpniu 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 kto gdzie jak ma ktoś już state of emegrency na pc qrde to ful wypas gierka cieliśmy w nią z kumplami na pżyczonym ps2 maskara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 DEUS EX 2 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 star wars jedi academy .... ale bedzie jazda... a to juz wlasciwie kwestia paru tygodni.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Need For Speed Underground Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ja tez nfs underground Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 sw: jedi academy :>>>>>>> i want to fight with twin lightsaber!:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Hidden & Dangerous 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...