Skocz do zawartości
badboy11

program do zmiany wielkosci partycji

Rekomendowane odpowiedzi

Człowieku ty chyba ni gdy nie widziałaś programów do partycji....

Jeśli PM dla ciebie jest za trudny to lefiej sie tym nie zajmuj NAPRAWDE odpuść sobie... znajdz jakiegoś kolege co się tym bawił bo to tak naprade nie jest trudne jak się zaczaii o co chodzi..

A jest taki fajny program Ranish Partition Manager(free) ale nie pamiętam czy dokładnie czy da sierobić bez formatu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Człowieku ty chyba ni gdy nie widziałaś programów do partycji....

Jeśli PM dla ciebie jest za trudny to lefiej sie tym nie zajmuj NAPRAWDE odpuść sobie... znajdz jakiegoś kolege co się tym bawił bo to tak naprade nie jest trudne jak się zaczaii o co chodzi..

A jest taki fajny program Ranish Partition Manager(free) ale nie pamiętam czy dokładnie czy da sierobić bez formatu

Ranishem sie da ale trzeba najpierw przygotowac dysk- defragmentacja itd i nie jest pewne ze sie uda. Zresztą jak on nie poptrafi obsłuzyć PM to napewno nie zrobi tego w Dosie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh zle dobralem slowo: skomplikowany ... :) spokojnie panowie poradze sobie :) myslalem ze jest cos mniejszego bo nie wiem czy mi sie uda.. ZLE .. nie wiem czy zmieszcze na C PM ... bo mam maly problemik ale nic

dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

heheh zle dobralem slowo: skomplikowany ... :) spokojnie panowie poradze sobie :) myslalem ze jest cos mniejszego bo nie wiem czy mi sie uda.. ZLE ..  nie wiem czy zmieszcze na C PM ... bo mam maly problemik ale nic

dzieki za pomoc

PM 8 zajmuje na dysku po instalacji jakieś 45 MB, a obsługa jest banalna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi