badboy11 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 witam! jesli mozecie to podajcie nazwe (lub link do :) )jakiegos programu, ktorym mozna zmieniac wielkosci partycji BEZ formatowania danych, najlepiej zeby byl szybki :):) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=373...hlight=partycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 a znajdzie sie cos mniej skomplikowanego (i szybszego :) ) niz PartitionMagic8.0, ktorego cos nie moge sciagnac znikad...?? mam WinXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Człowieku ty chyba ni gdy nie widziałaś programów do partycji.... Jeśli PM dla ciebie jest za trudny to lefiej sie tym nie zajmuj NAPRAWDE odpuść sobie... znajdz jakiegoś kolege co się tym bawił bo to tak naprade nie jest trudne jak się zaczaii o co chodzi.. A jest taki fajny program Ranish Partition Manager(free) ale nie pamiętam czy dokładnie czy da sierobić bez formatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Na kazie i nie tylko jest tego pełno a obsługa jest banalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Człowieku ty chyba ni gdy nie widziałaś programów do partycji.... Jeśli PM dla ciebie jest za trudny to lefiej sie tym nie zajmuj NAPRAWDE odpuść sobie... znajdz jakiegoś kolege co się tym bawił bo to tak naprade nie jest trudne jak się zaczaii o co chodzi.. A jest taki fajny program Ranish Partition Manager(free) ale nie pamiętam czy dokładnie czy da sierobić bez formatu Ranishem sie da ale trzeba najpierw przygotowac dysk- defragmentacja itd i nie jest pewne ze sie uda. Zresztą jak on nie poptrafi obsłuzyć PM to napewno nie zrobi tego w Dosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 heheh zle dobralem slowo: skomplikowany ... :) spokojnie panowie poradze sobie :) myslalem ze jest cos mniejszego bo nie wiem czy mi sie uda.. ZLE .. nie wiem czy zmieszcze na C PM ... bo mam maly problemik ale nic dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 heheh zle dobralem slowo: skomplikowany ... :) spokojnie panowie poradze sobie :) myslalem ze jest cos mniejszego bo nie wiem czy mi sie uda.. ZLE .. nie wiem czy zmieszcze na C PM ... bo mam maly problemik ale nic dzieki za pomoc PM 8 zajmuje na dysku po instalacji jakieś 45 MB, a obsługa jest banalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONROEHUTCHEN Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 :D Polecam Acronis Os Selector polski i nieskomplikowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...