comiksyuser Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Witam Mam na nowym Notebooku windowsa 11 Próbowałem zainstalować kilka gier i ciągle mi sypie komunikatami o brakujących plikach np. d3dx9_43.dll x3daudio1_7.dll Sprawdziłem komendą dxdiag, że mam DirectX12 Dodatkowo otrzymuję komunikat: "Błąd: Wystąpił problem podczas uzyskiwania dodatkowych informacji o dźwięku." Co mogę zrobić, by móc grać w gry i nie sypało mi tymi komunikatami. Próbowałem zainstalować ze strony microsoftu directx, ale się nie instaluje, bo już mam, ale ciągle brakuje plików 😞 EDIT: [ROZWIĄZANO] Po dodaniu do systemu Media Featured Pack poprzez SYSTEM/FUNKCJE OPCJONALNE, udało się odpalić instalatora DirectX, który dokończył instalację i uzupełnił brakujące pliki. Gry śmigają aż miło 😄 Edytowane 10 Kwietnia przez comiksyuser 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Pliczek dxweb wcześniej nie uruchamiał się ? Z resztą ważne, że już jest OK. Edytowane 10 Kwietnia przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comiksyuser Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia Odpalał się, ale pokazywał, że wszystko jest poinstalowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...