zavader Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mam taki problem! Podczas grania (i tylko grania, w necie albo wordzie tego nie ma) w Vice City albo inne gierki 3D, po pewnym czasi (czasem 15 minut, czasem 2 godz) komputer staje i pojawia sie niebieski ekran winXP w ktorym jest napisane ze "WIndows XP musi zresetowac system, aby nie spowodowac uszkodzenia sprzetu" ???? O co chodzi do cholery? Jakigo uszkodzenia? Mam ten problem tylko kiedy mam FSB 200 lub kolo 200 (180-190). Myslelem ze to wina grafiki (mnoznik sie przeciez zmienia), ale sprawdzilem, zmienilem na stale na 66 i dalej to samo... Czy ten blad moze byc przes fsb 200? Moze zwiekszyc napiecie? Mam na AXP 2600 napiecie 1.5 V [codegen ruuuuuuulz:) ]?? Ktos tez tak ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Pewne zasilacz nie wyrabia. Jakie masz napięcia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Aktualnie nie siedze przy SWOIM kompie, ale to codegen i nie trzyma zbyt dobrze (na pewno nie jest IDEALNIE). Proponujesz zmiane na CHiefteca? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Człowieku - FSB 200 i napiecie 1,5 V ??? Ty chyba sie źle czujesz :) Gry obciązaja 100 % procesor wieć sie nie dziw - Word jakies 20 % - w porywach :) Ja przy FSB 200 mam 1.675 V i działą wtedy dopiero stabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Coz, cholera, ale bez podniesionego (na 1.5) po 5 godzinach grania w UT mam temp 52 stopnie!!! CO by bylo gdybym mial napiecie 1.7???? A moj wiatrak ma 3200 RPM non stop!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Chcesz miec FSB 200 to tak jest :) Ja tez mam 52 stopnie - tylko ze przy 1,675 V :) Podczas grania podchodzi temp. pod 58-60 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 LOL 52C i ty sie martwisz? Ja mam 56-57 i wszystko rock-stable 8) Dawaj wyższe napięcie i nie marudź... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mialem to samo przy FSB 200, wiec troszke zmniejszylem. Wydaje mi sie,ze to wina zasilki, a moze trzeba bedzie troszke zmodowac plytke zeby wieksze napiecie na mostek dac :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Dziex - jak zwieksze napiecie (jush na nowym chieftecku - relase date - 28.09.2003:)) to dam znac co i jak - pewnie sie podpis zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Sprawdz czy Ci sie czasem plyta nie przegrzewa - NB albo SB. Zasilka tez raczej do wymiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 plyta sie nie grzeje - mam 2xradiatorki na NB i SB oi otwarta bude. zasilka jush niebawem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Człowieku - FSB 200 i napiecie 1,5 V ??? Ty chyba sie źle czujesz :) Gry obciązaja 100 % procesor wieć sie nie dziw - Word jakies 20 % - w porywach :) Ja przy FSB 200 mam 1.675 V i działą wtedy dopiero stabilnie niekoniecznie u mnie np 200x10 na 1.5v rock stable- nawet po 3 godz grańska w mohaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...