mikaelus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any. Został jeden dzień i taka śmieszna cena... Niby kolo bez komentarzy, ale rejestrował się na nowych zasadach, więc chyba nie jakiś oszust...??? Ciekawe po ile pojdzie, zwlaszcza, że to BCM, no i ciekawe ile kosztuje do niego kotroler? Ale wydajność to musi mieć... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ja bym brał tylko kasy nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hmm wygląda ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ale w sumie i tak do zwykłego kompa będzie to ciężko włożyć. Jest jakiś raczej tani kontroler na Allegro - 822zł póki co (nikt nie licytuje), ale tylko na PCI-64, więc odpada. W komputroniku widziałem jakieś na PCI-32, ale po pierwsze U160, a po drugie kosztują po 2k :/ Ale gdyby tak kupić i odsprzedać??? (jeśli opis jest prawdziwy oczywiscie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Moze i wyglada swietnie ale gosciu KOMP-FIX (0) ma zero komentarzy .......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No wkóńcu musi od czegoś zacząć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No i rejestrował się na nowych zasadach z kluczem, adresem itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ale nigdy nie wiadomo na kogo mozna trafic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Nie wiadomo do ilu dojdzie cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 masz racje ale i tak nie kupil bym nic od nie sprawdzonej osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 W sumie ja chyba też, ale zawsze mozna na poczcie przeciez otworzyc. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jakby transakcja przebiegla ok to to jest prawdziwa okazja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 nieorientujecie sie czy idzie go podpiac pod scasi adapteca 2904 ?? bo kurcze jak widzialem taki scasi ultra320 :D to kosztuje cos ok 1000 zl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 W sumie ja chyba też, ale zawsze mozna na poczcie przeciez otworzyc. :)Tak pójdziesz na poczte i kompem żeby go wpiąć i sprawdzić czy dziala i od od razu sprawdzić pod katem obecności bad sectorów. Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ja tez bym to wzial w koncu okazja jakich malo najlepiej jednak nie umawiac sie z goscie na poczte tylko do niego pojechac i odebrac go osobiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Nicky - niekoniecznie. Ja miałem kiedyś taką sytuację, że kupiłem na Allegro RAM, przyszedłem do domu, rozpakowałem i patrzę - tekturka, a nie RAM. Więc spowrotem na pocztę, porozmawiałem z b.miłą panią kierownik - powiedziała, że zatrzyma pieniądze z pobrania, a ja mam pójść na policję i wrócić z karteczką przyjęcia zgłoszenia. Po 2 miechach mi kase oddali. Także jakby dysk był w paczce to już git, mogę iść do domu sprawdzać. Największą bolączką jest kontroler i fakt, że chyba nie ma kontrolerów U320 na PCI-32 tylko na 64, więc zwykły komp chyba odpada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 W sumie to moglbys z gosciem uzgodnic zeby dopisal cos o mozliwosci zwrotu w ciagu np. 7 dni jak ci nie bedzie pasobac. Osobiscie jednak raczej bym uwazal, jeszcze ta lokalizacja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 To jest chyba powiat ostródzki, jeśli kogoś interesuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 HITACHI dobra firma mam ich telewizor :) chodzi już 8lat i ani razu nie był w servisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ZA pare godzin bedzie juz pewnie koło 800 zł :/ Ale w sumie warto licytowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Nicky - niekoniecznie. Ja miałem kiedyś taką sytuację, że kupiłem na Allegro RAM, przyszedłem do domu, rozpakowałem i patrzę - tekturka, a nie RAM. Więc spowrotem na pocztę, porozmawiałem z b.miłą panią kierownik - powiedziała, że zatrzyma pieniądze z pobrania, a ja mam pójść na policję i wrócić z karteczką przyjęcia zgłoszenia. Po 2 miechach mi kase oddali. Także jakby dysk był w paczce to już git, mogę iść do domu sprawdzać. Największą bolączką jest kontroler i fakt, że chyba nie ma kontrolerów U320 na PCI-32 tylko na 64, więc zwykły komp chyba odpada. ale widzialem chyba nawet w komputroniku 64 ktore mozna wsadzic w 32 no ale cena samego scasi wynosila cos ok 1000zl :D, zastanawiam sie tylko czy nie mozna tego podpiac pod jakies inne scasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ja kiedys tez wziołem Geforce3 (creative) 64mb (jak wyszedł) nowsość za 1000zł i straciłem kase!! TO JEST JAKIS OSZUST. DOSTANIECIE KOMIKS ALBO PÓŁ KILO SOLI albo jeszcze cos innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...