Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Właśnie objeżałem- film miazga 8O W jednej z ról wystepuje Dany z Cradle of Filth ( balck,death, gothic, wampir Metal ;)) Jestem pod lekkim wrażeniem- jak na taką produkcję zgoła tanią , to jest całkiem niezła. Pełno w niej krwi, sadystycznych i zgłoła brutalnych scen ( rodem z Rotten), coś klimat serialu Opowieści z Krypty ;). Muza Cradle of Filth, trochę klimatów metalowych na początku i w sumie dobre aktorstwo i pomysł. Każdy fanatych ciężkiego metalu i klimatów Gore powinien to obejżeć;) Znacie coś w podobnych klimatach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 PS- przed obejżeniem filmu proponuję zaobaczyć teledysk From The Cradle to Enslave Cradle of Filth, który wydaje mi się promować ten film. Oswoicie się z klimatem serwowanym przez film;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 dla mnie ten film byl smieszny , ale przyznam ze trzeba miec nasrane w glowie zeby takie "cos" nagrac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jaan- dla mnie też ten film to jakaś zdziebko makabryczna komedia ;) Gniłem, jak koleś rozpruł kota i zjazdł jego wnętrznośći. W tym momencie mi się wyświetlił napis -Fast Food 666 LOL ROTFL :D Że nie wspomnę początek filmu-ledwo się zaczął, a 2 się dostało- jeden (nie)wyszedł z tego bez krtani, 2 stracił głowę ( rozgnieciona :P). Dla wrażliwych proponuję się iść oswoić do mięsnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jak komus sie spodobal cradle of fear to polecam jeszcze Braindead nikogo innego jak samego... Petera Jacksona :) tak, tak to ten sam pan co nakrecil Lord Of The Rings :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ...Fast Food 666 LOL ROTFL ... 8O :o :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jak komus sie spodobal cradle of fear to polecam jeszcze Braindead nikogo innego jak samego... Petera Jacksona :) tak, tak to ten sam pan co nakrecil Lord Of The Rings :P ta Martwica Mozgu wymiata :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...