Skocz do zawartości
wrobsipl

awaria laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie iwem czy to odp działi miejsce ale przecież to jest to samo

co big pc. Ludzie laptop mi się włacza startuje i się wyłaczą. Czasem wejdzie do wina i znowu sięwyłacza. Nie wiem coś nie styka czy co

Jest to dell latitude cpx 500 jakby ktoś kiedyś miał podobny proble prosze o rade jestem zdesperowany. Dziękuje za uwage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee a dzieje sie tak na baterii czy na zasilaniu zewnętrznym???? a moze na tym i na tym bo jezeli na którymś z osobna to możliwe że nie ma styku, niedawno naprawialem taki laptop toshiby, z zewnątrz wszystko wporzątku a w środku gniazdko naderwane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki z zainteresowanie słuchaj to się robi na zasilaniu i z sieci i z bateri normalnie se startuje a po sekundzie (2 gasnie ) co ciekawsze nieraz wchodzi do wina . System konczy się ładawać a tu trach wyłacza się.

Przeinstalowałem (sformatowałem twardy) wina i na razie tj pare godzin chodzi ale czy to ma coś wspólnego ze startowaniem sprzętu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no naprawde uważasz że to mogło być to mnie się to wydaje dosyć dziwne zjawisko no bo co ma system zainstalowany w twardzielu wspólnego z konfigurującym się komputerem przecież winzgroza ładowana jest dopiero w (około) 15 20 sekundzie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...