turtles5 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jak wam sie ta karta kreci? Jak slysze, ze Gainward lub Leadtek wyciaga 250 MHz na rdzeniu to az mnie sciska. Bo ja moge stabilnie tak jak w podpisie. No moze pamieci poszlyby wiecej. Podajcie swoje wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Co słobo si się kręci mój Palit całkowity noname chodzi 250 rdzeń 550 pamięc. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 jak miałem gainwarda gf3ti200 -szedł bezproblemu na 265/565 - kręcił sie jak wariat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 moj gainward 262/570 w zimie bedzie wiecej :D polecam Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A moze posiadacze Creative'a alboMSI sie wypowiedza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 mi sie wydaje ze kazde gf 3 ti 200 krecily sie jak wariaty masz dobry wynik a mam pytanie masz radiatory na pamieciach ??? to by kilka Mhz dalo wiecej :)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Tak mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 mi max wykreca 220/500 przy standardowym chlodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Czyli prawie tyle co mi - max 225/510 ale juz czasem niestabilnie. Czyli wychodzi na to, że MSI/Creative bubel pod wzgłedem OC - Leadteki czy Gainwardy chodzą sporo wyżej. A jak kupowałem tą kartę to myślałem że Creative to super firma od grafik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 te 220/500 to sa max. stabilne bez artefaktow. wyzej nie krecilem, bo po co jak sa bledy i zwiechy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 w sumie racja - kurde nasze karty w porownaniu z Leadtekiem/Gainwardem troszke lipa - ale moze niech jeszcze inni posiadacze Creative/MSI sie wypowiedza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 w sumie racja - kurde nasze karty w porownaniu z Leadtekiem/Gainwardem troszke lipa - ale moze niech jeszcze inni posiadacze Creative/MSI sie wypowiedzai tak i nie. te karty maja jedna wielka zalete: duzo nizsza cene i bogaty soft w MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 To ja wtrącę coś o moim Asusie, a tak przy okazji słyszał ktoś coś o tej karcie (ASUS V8200 T2 64MB). Bez radiatorów na pamieciach wyciągam 175/400 @ 250/550, temperatura w stresie to około 54C/42C (core/ram) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 jestem kolejnym posiadaczem ti200 od gainward......kreci sie jak w podpisie....... do 3dmarka ustawiam 260/550 :-). Co do krecenia jadra, proponuje zmienic chlodzenie na CUSTOM.......... ja spilowalem stary radiatorek TITAN na rogach, 4 podkladki, 2 srubki i wiatraczek 8x8- chlodzi przy okazji memorki........ naprawde daje to kolo 10-15 mhz na jadrze i przy okazji jadro jest znacznie chlodniejsze....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 a przepraszam ze to moze nie na temat czy gainward nie wymyslil programu do mierzenia temp. grafy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 to chyba mam najwiecej 270/580 i 3 cm radiatorki dały 5 mhz i mniej artefajtów w 3m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 to chyba mam najwiecej 270/580 i 3 cm radiatorki dały 5 mhz i mniej artefajtów w 3m Mniej?? Nie powinno być wcale. BTW chyba nie zauwazyliscie ze to mialbyc temat o kartach MSI/Creative'a - bo to jedno i to samo - tylko nalepka inna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 to chyba mam najwiecej 270/580 i 3 cm radiatorki dały 5 mhz i mniej artefajtów w 3m Mniej?? Nie powinno być wcale. BTW chyba nie zauwazyliscie ze to mialbyc temat o kartach MSI/Creative'a - bo to jedno i to samo - tylko nalepka inna mysle ze wszyscy tutaj zebrani zauwazyli ze temat dotyczy konkretnych producentow ti 200, ale z braku chetnych do wypowiadania sie na temat msi/creative tematem zainteresowali sie posiadacze innych ti 200 (nudno tu jakos na tym forum , wzmagania berkuta z freon cooling juz cale przeczytalem :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...