Skocz do zawartości
turtles5

Creative/MSI gf3ti200 - wyniki w oc

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli prawie tyle co mi - max 225/510 ale juz czasem niestabilnie. Czyli wychodzi na to, że MSI/Creative bubel pod wzgłedem OC - Leadteki czy Gainwardy chodzą sporo wyżej. A jak kupowałem tą kartę to myślałem że Creative to super firma od grafik...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja wtrącę coś o moim Asusie, a tak przy okazji słyszał ktoś coś o tej karcie (ASUS V8200 T2 64MB). Bez radiatorów na pamieciach wyciągam 175/400 @ 250/550, temperatura w stresie to około 54C/42C (core/ram)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem kolejnym posiadaczem ti200 od gainward......kreci sie jak w podpisie....... do 3dmarka ustawiam 260/550 :-). Co do krecenia jadra, proponuje zmienic chlodzenie na CUSTOM.......... ja spilowalem stary radiatorek TITAN na rogach, 4 podkladki, 2 srubki i wiatraczek 8x8- chlodzi przy okazji memorki........ naprawde daje to kolo 10-15 mhz na jadrze i przy okazji jadro jest znacznie chlodniejsze.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba mam najwiecej 270/580 i 3 cm radiatorki dały 5 mhz i mniej artefajtów w 3m

Mniej?? Nie powinno być wcale.

BTW chyba nie zauwazyliscie ze to mialbyc temat o kartach MSI/Creative'a - bo to jedno i to samo - tylko nalepka inna

mysle ze wszyscy tutaj zebrani zauwazyli ze temat dotyczy konkretnych producentow ti 200, ale z braku chetnych do wypowiadania sie na temat msi/creative tematem zainteresowali sie posiadacze innych ti 200 (nudno tu jakos na tym forum , wzmagania berkuta z freon cooling juz cale przeczytalem :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...