Bambusowy Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia Siema Pytanie mam. Dobrze dobrany zestaw?[załącznik] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia Powinien być ok, ja bym jedynie zmienił monitor na taki z rozdzielczością 1440p, RTX 4070 super poradzi sobie z tą rozdzielczością (no chyba, że chcesz więcej FPS). Mam tę obudowę, jest zrobiona z cienkiej blachy, lecz jak Ci to nie przeszkadza to w zasadzie jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia Wejdzie Ci ten gigabyte do Signum 300 ? A nawet jak wejdzie, róznica do 400tki to niecała stówka po promo, a miejsca masz zewsząd więcej. Tutaj nawet wciśnięcie tego AIO będzie trudne 😕 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helpior Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia Jak bierzesz supera to zdecyduj się na zasilacz z 12vhpwr np w promce : https://proline.pl/zasilacz-seasonic-focus-gx-850-atx-3-0-80plus-gold-850w-p8118218 z kodem F267DF9 wpadnie ci znizk 80zl chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...