Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mial ktos okazję grać na kilku padach do PC? Moze mi ktos doradzić? Zastanawiam się nad dualsense ale ciekawi mnie czym jest lepszy dualsense edge, mozna go kupic w outlecie za 780zl to nie jest taka straszna cena. A może pady od xboxa? Zastanawiam sie jeszcze nad tymi padami od razera to wlasciwie 3 producentow ktorych biorę pod uwagę ew. może ktoś ma jakis pad innej firmy ktory zostawia w tyle te 3 firmy ;> ?

Bo czytac te opisy, one mi nie wiele mowia bo cale zycie gralem na klawiaturze plus myszce, ale sekiro uswiadomil mi ze niektore gry poprostu nie nadaja sie do ogrywania na myszy i klawie.

Edytowane przez VonV3in

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, S1udak napisał(a):

Ja polecam pada od xboxa podłączysz i grasz a można kupić często w promocji za niecałe 200zł.

X lat temu jak gralem na konsoli u kumpla (mielismy Xa i plejaka) jakos ten pad mi nie lezal dobrze w ręce, ale to nie byl pad tych nowych generacji - moze przeszly jakas metamorfoze do tego czasu

Co powiecie o tym https://www.razer.com/console-controllers/razer-wolverine-v2-pro

Albo o tym https://www.playstation.com/pl-pl/accessories/dualsense-edge-wireless-controller/

Mają jakieś znaczące roznice? 

Moze wybiore jakis tanszy pad ale te niuanse dobrze znac

Edytowane przez VonV3in

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi