zip_matiz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Pytanko jak mozna sprawdzic producenta karty graficznej bo na mojej to nic nie pisze :evil: a jak kupywalem to sie tak tym jeszcze nie interesowalem a pasowalo by wiedziec THX za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 a dostales do karty jakies sterowniki???? po instalacji tych sterownikow przed nazwą karty powinna sie pokazac nazwa producenta jezeli tak nie jest to chyba to jest jakas wersja OEM NO NAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 zip_matis, pospisuj z karty wszystkie numery na naklejkach i nadrukowane na PCB i wrzuć w google- powinno wyjść. Jak nie, daj zdjęcie na forum jak możesz, to się pomyśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 dostalem stery PixelViewa ale ja nie mam neta tylko u kuzyna siedze ale sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 dostalem stery PixelViewa ale ja nie mam neta tylko u kuzyna siedze ale sprawdze No to masz pewnie kartę prolinka, tylko nie jestem pewien, czy prolink zrobił MX400 z DDR... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 to sie pomylilem te ramy to sa sdr tylko podpisa zapomnialem zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 jeśli sie moge wtrącic to prolink robił mx440 na ddr i to nawet niezłe wiem bo sam miałem taką kartę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 jeśli sie moge wtrącic to prolink robił mx440 No to masz pewnie kartę prolinka, tylko nie jestem pewien, czy prolink zrobił MX400 1. Znajdź różnicę 2. Wtrącić zawsze się możesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 fakt ale jestem ślepy!!!!! :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...