deczklav Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Niestety mam tylko kawałeczek utworu... moze ktos zna tytuł, wykonawce i nazwe alboomu... :roll: http://olsza.krakow.pl/~deczklav/coto.WMV tszyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 uuuaaa troche za krotkie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No tylko tyle mam :( to było na koncu teledysq 2pac & Outlawz - Made niggaz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mi cos podchodzi pod 2Paca ten fragment, ale nie wiem jaki kawalek :| Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mi cos podchodzi pod 2Paca ten fragment, ale nie wiem jaki kawalek :| Pozdro Jak dla mnie to na pewno nie jest Pac, bardziej mi sie z Dogg Poundem kojarzy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...