August Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Tak jak w temacie. Thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Dobre pytanie zamierzam kupić sobie athlona 1800+ i też chciałbym to wiedzieć ? Jednak doszłem do wniosku że poczkam jeszcze z miesiąc i kupie sobie athlona 1800+ w technologi 0,13. Jednakże odnośnie serii 1800+ która nadawała by się wyjątkowo do kręcenia to sądze że w tym przypadku jest to loteria a jak dobrze trafisz to podniesiesz FSB do 145 MHz, może w technologi 0,13 będzie lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 czy dlugo bedzie trzeba czekac na tego athlona 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 poszukaj w Bazach danych podkreconych CPU. I w Gidues rownych serwisow tam bedziesz mial tez jakies wyniki hardcorowe pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Nie wiem ale myśle ze coś koło 1 miesiąca ale mogę sie mylić :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 polecam wpasc na www.overclockers.com tam jest database cpu i mozesz sobie sprawdzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...