sliver Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jak na plycie MSI KT4V zmierzyc temperature mostka polnocnego?? Niektore zrodla mowia, ze temp. systemowa to wlasnie temperatura NB - czy to prawda?? Jesli tak to by sie wszystko zgadzalo - zawsze sie zastanawialem dlaczego przy temperaturze otoczenia ok.25st. czujnik systemowy wskazuje 33st.(idle) mimo, ze obudowa jest otwata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Normalnie to w biosie pokazuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Temperatura systemowa na pewno nie jest mierzona na NB. Spróbuj dotknąć radiatora na NB :) W tej chwili mam ustawione fsb na 180 MHz i radiator ma prawie 60*C (mierzone termometrem cyfrowym). ps. Temp. systemowa jest zawsze większa od otoczenia. 1) sama płyta główna wydziela trochę ciepła (NB, SB, MOSFET'y i full układzików :D ) 2) nawet przy otwartej budzie ciepłe powietrze produkowane przez cooler na procu nie ucieka od razu na zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgadza sie - iewiem czemu MSi wklada czyjnik z plyty do mosfetow ( dobre to ze ich nie spalisz ) przy napieciu 2.0 v i radiatorach pokazuje mi do 40 stopni - Najleprze rozwiązanie to zalozyc jakies fajne radiatorki i puscic na to jakiegos papsa ( cichy wentyl ) wtedy masz logo - ja tak mam - 30 stopni przy 2.0 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jak wy uzyskaliscie 2V ?? msi kt4v?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zobacz w manual'u tam jest pokazane gdzie znajdują się czujniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jakim manualu?? Co to jest Sory za lamerke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jak wy uzyskaliscie 2V ?? msi kt4v?? Maly Vmodzik i po bulu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 tzn jak maly na msi kt4v tez sie da?? Jesli tak mozesz napiasc co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 elo też bym poprosil o wskazówki do v-modzika dzieki to all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 No to prosze www.mods4me.com/reviews.php?op=showcontent&id=16&page=1 Ja wykozystalewm potencjometr 50 kilo i mam regulowane napięcie do 2.2 V Poadrawiam i zycze milego modowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 thx beno21 ale to do kt3 a nie kt4v:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ten mod jest do wszystkich plyt kture mają ten uklad - HIP 6302 ( SOIC ) A wiec nie tylko do MSI Sprawdz czy masz ten uklad ( a powinienes ) i do dziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...