VonV3in Opublikowano 15 Maja Zgłoś Opublikowano 15 Maja (edytowane) Ma ktoś jakiś pomysł co jest powodem zacinki na win 11 home ryzen 7600 asrock x670e taichi karcie 1060 3gb i ramie g skill 64gb cl30 6000 zasilaczu pure power be quiet 12 1200w i dysku adata su800 256gb? Zacinka jest zawsze między 20 25 a 20 40, codziennie. Mam pare aplikacji zainstalowanych typu nvidia experience, jakis steam gog razer synapse killer control center jest to w trialu ale nie wiem czy to by dawalo taka zacinkę gry i muzyki sluchanej z osobnej aplikacji naraz i zawsze miedzy 20 25 a 20 40-45 nie mam pomysłu może jakiegos speca nakieruje ten czas w ktorym jest ta zacinka, ktos mi kiedys powiedzial ze moze win update akurat sprawdza aktualizacje, ale patrzylem sprawdzana była o 14 44, naprawdę nie mam pomyslu a tym bardziej testowanie na slepo daje jedna probę na dzień i nie wiem czy sam wpadnę na jakiś dobry pomysł - to wszystko wydluza problem w czasie 😐 pozdrawiam Edytowane 15 Maja przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipkiss Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja Jak jest zacinka to otwórz Menagera zadań i zobacz co się tam dzieje. Sprawdź też w monitorze zasobów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonV3in Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja (edytowane) Probowalem wejsc do trybu awaryjnego a tam wyskakuje komunikat ze ctfmon - przepelnienie buffora - przeinstalowalem system nic nie pomoglo, dalej to samo przepelnienie bufora ctfmon - jakis koleś na 10 mial problem z tym ctfmon i tez mial zacinki dlatego sie zainteresowalem - dzisiaj jesscze bede miedzy 20 a 21 słuchał jak nic nie pomoglo to instalowanie systemu na nowo (nic nie instalowalem zainstaluje tylko tidala) to jeszcze sprawdze z pobranymi plikami muzyki jutro - a jak to nie pomoze to w niedziele przeskakuje na windowsa 10. Wkurwiony jestem ze szok - przez takie przycinki wymienialem kompa a tu znowu to samo Edytowane 17 Maja przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabin000 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Opublikowano 18 Maja https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/disable-ctfmonexe-win10/0c24a847-23e2-46e4-b8ca-381ebb663502 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...