marlon24 Opublikowano 15 Maja Zgłoś Opublikowano 15 Maja Witam, mam dosyć stary komputer stacjonarny : system Windows 10 ,płyta główna - Asus P5E Intel X38 , procesor - Intel Core2 Quad Q6600 2,40 GHz (S775), pamieć - GeIL Dual Black Dragon 4 x 2GB DDR2 800 MHz CL4, zasilacz - Corsair CMPSU-520HXEU - 520W, karta graficzna – GF GTX650 TI 1 GB oraz dysk twardy: Dysk SSD : Patriot Burst 480GB. Chciałbym wymienić kartę graficzną tak abym mógł bez problemów oglądać video rozdzielczości 4k. Czy możecie polecić jaka tanią kartę graficzną która to ogranie w tym starym, ale jeszcze sprawnym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 16 Maja Zgłoś Opublikowano 16 Maja Ile kasy chcesz przeznaczyć? Za 350 zł można kupić Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti 4 GB. Tylko sprawdzić musisz, czy będziesz miał odpowiednie podłączenie zasilacza do karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 16 Maja Zgłoś Opublikowano 16 Maja Jakis maly PC na N100 intela. Imo szkoda cokolwiek ladowac w to truchlo. DO czego to ma byc podlaczone i jaki material? Jezeli material ma miec DoVi lub Atmos, to raczej glownie cos na androidzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon24 Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja Głównie do oglądania materiałów 4K w iinternecie oraz video 4K z Blu-ray. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon24 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Opublikowano 18 Maja Witam ponownie pomyślałem że lepiej jest zmienić sprzęt. Coś polecicie do 800 zł jakiś gotowiec który ogarnie materiały 4K w necie oraz płyty blu-ray mam zewnętrzna nagrywarkę. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...