Jodlasty Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Czasami trochę sobie gram :) Dzisiaj poraz pierwszy trafiłem trójeczkę hehe Macie jakies systemy na wygrana? Jakies programiki rzeby przynajmniej ta 3 trafiac musi sie zwracac co nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=150...highlight=lotto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aprox Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja tam nie gram żadnymi systemami bo według mnie to lipa. Czasami sobie zagram w lotto ale moją największąwygraną jest 30zł w multi lotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 hyyh gralem pare razy :> ale sie zawsze zastanawialem ze jak wygram kasa mnie raczej zmienila w <span style="color:red;">[ciach!]</span>... dlatego to 1opcja dla ktorej nie chial bym wygrac.. a tak ogulnie to zyc nie umierac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Tata mi opowiadał jak wyglada lotek we wloszech... Skreśla się liczby (chyba po 6) i obstawia się jedno z danych miast... W jednym miescie jest losowanie: jak je trafisz to za 1 liczbe jest 20euro, za 2 chyba 200 itd. - wysokie wygrane ale trzeba trafić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 kolesie z pracy łupią systemem. Kiedys się zszokowałem jak powiedzial że wygrał 4,5k ale jak sie pózniej okazało to po roku grania systemem w dwóch z kolesiem czyli w sumie do przodu był ok 500 PLN :D. A korzystał z jakiegoś progsa i stronki jak go złapie to podam link (chyba że jest na urlopie). Bo ja własnie wróciłem z urlopu i na razie się ukrywam aby zaraz ktoś mnie nie zarzucil pracą... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...