Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć @92damian od siebie polecam Ci Redmi Note 13 PRO (5G) z ładnym AMOLEDowym wyświetlaczem o zagęszczeniu pikseli 446 ppi oraz jasności na poziomie 1200 nitów (HBM) - więc obraz będzie jasny i wyrazisty nawet w słoneczne dni, dodatkowo będzie płynny dzięki 120 hercowemu ekranowi.

13 PRO jest na Snapie 7s 2 gen. w połączeniu z baterią 5100 mAh powinien sporo wytrzymać, nawet jeśli już padnie 😄 to szybko się naładuje od 1 do 100% w około 44 min dzięki mocy 67W.

Telefon robi naprawdę przyzwoite zdjęcia nawet w gorszych warunkach pogodowych. Jeśli chodzi o wydajność to tak jak wspomniałem jest na Snapdragonie, do tego 8GB RAM co powinno zapewnić płynne działanie przez długi czas oraz 256 pamięci wbudowanej na dane, zdjęcia itd... .

Edytowane przez X-KOM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Redmi Note 13 Pro nie posiada procesora Snapdragon tylko Mediateka.

Mam ten telefon i CPU-Z pokazuje procesor MT6789G - czyli Mediatek.

Jak chcesz snapa to musisz kupic Redmi Note 13 PRO 5G - i to są 2 różne telefony, nie różni ich tylko 4G vs 5G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie czy to będzie odczuwalna różnica z przejścia z 12 na 13? Powiem też szczerze że od kilku też lat posiadam tel o modelu Xiaomi i już mi się znudziły więc może lepiej przejść już na inny dobry również model,albo poczekać co do zmiany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi