92damian Opublikowano 19 Maja Zgłoś Opublikowano 19 Maja Witam,jaki model najlepiej wybrać w 2024 o kwocie do 2000zł? Dobra bateria na długi okres czasu pracy Szybkość działania dobry aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-KOM Opublikowano 20 Maja Zgłoś Opublikowano 20 Maja (edytowane) Cześć @92damian od siebie polecam Ci Redmi Note 13 PRO (5G) z ładnym AMOLEDowym wyświetlaczem o zagęszczeniu pikseli 446 ppi oraz jasności na poziomie 1200 nitów (HBM) - więc obraz będzie jasny i wyrazisty nawet w słoneczne dni, dodatkowo będzie płynny dzięki 120 hercowemu ekranowi. 13 PRO jest na Snapie 7s 2 gen. w połączeniu z baterią 5100 mAh powinien sporo wytrzymać, nawet jeśli już padnie 😄 to szybko się naładuje od 1 do 100% w około 44 min dzięki mocy 67W. Telefon robi naprawdę przyzwoite zdjęcia nawet w gorszych warunkach pogodowych. Jeśli chodzi o wydajność to tak jak wspomniałem jest na Snapdragonie, do tego 8GB RAM co powinno zapewnić płynne działanie przez długi czas oraz 256 pamięci wbudowanej na dane, zdjęcia itd... . Edytowane 20 Maja przez X-KOM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 20 Maja Zgłoś Opublikowano 20 Maja Redmi Note 13 Pro nie posiada procesora Snapdragon tylko Mediateka. Mam ten telefon i CPU-Z pokazuje procesor MT6789G - czyli Mediatek. Jak chcesz snapa to musisz kupic Redmi Note 13 PRO 5G - i to są 2 różne telefony, nie różni ich tylko 4G vs 5G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-KOM Opublikowano 20 Maja Zgłoś Opublikowano 20 Maja @cochin link jest do Pro 5G. Dopiszę 5G 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
92damian Opublikowano 20 Maja Zgłoś Opublikowano 20 Maja Pytanie czy to będzie odczuwalna różnica z przejścia z 12 na 13? Powiem też szczerze że od kilku też lat posiadam tel o modelu Xiaomi i już mi się znudziły więc może lepiej przejść już na inny dobry również model,albo poczekać co do zmiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...