znanyabbowiec Opublikowano 19 Maja Zgłoś Opublikowano 19 Maja Gry przeglądam strony internetowe przeglądarką Google Chrome to procesor jest obciążony w 80% Płyta: A320M PRO-VD/S (MS-7A36) Typ procesora: QuadCore AMD Ryzen 3 1200, 3100 MHz Grafika - GeForce GT 630 (1 GB) Ram: 9905702-017.A00G 8 GB Dysk: TOSHIBA HDWD110 Napęd: ATAPI iHAS122 F Nazwa systemu operacyjnego - Microsoft Windows 10 Pro 22H2 64 bit Czytałem gdzieś w Google artykuły że to celowe działanie za zainsalowanie wtyczek Adblock Wyszystkie rozszerzenia Adblock dla Youtube Usuwa reklamy z Youtube. AdBlock — najlepszy bloker reklam Blokuj reklamy i wyskakujące okienka na YouTube, Facebook, Twitch i Twoich ulubionych stronach internetowych. Black Menu for Google Najłatwiejszy dostęp do Google universe Chomikuj.pl Przyjazny dysk internetowy Dokumenty Google offline Edytuj, twórz i wyświetlaj swoje dokumenty, arkusze kalkulacyjne oraz prezentacje bez konieczności łączenia się z internetem. FadBlock Origin: Friendly YouTube Adblock A fast, lightweight, and undetectable YouTube Ads Blocker for Chrome. h264ify Makes YouTube stream H.264 videos instead of VP8/VP9 videos New Tab Redirect Allows a user to provide the URL of the page that loads in a new tab. PhotoShow View high-definition images by hovering mouse over thumbnails, for all your favorite websites and you. Pop up blocker for Chrome - Poper Blocker Block popups, ads, cookie requests, trackers, notifications, ads on social media & more. A clean browsing experience starts today. Tampermonkey Change the web at will with userscripts Torrent Scanner Search the web uBlock Origin Nareszcie skuteczny bloker charakteryzujący się niskim użyciem procesora i pamięci. WOT – Bezpieczeństwo witryn i bezpieczne przeglądanie Sprawdź informacje o reputacji i bezpieczeństwie dowolnej witryny na podstawie ocen użytkowników. Oficjalne rozszerzenie Web of Trust dla Chrome. Wysoki kontrast. Zmień lub odwróć schemat kolorów, by treść stron internetowych była bardziej czytelna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wolf Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja Nie wiem czy dobrze zrozumiałem wszystkie wymienione rozszerzenia masz zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...