kinderboom Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja Witam. Składam nowy zestaw, którego będę używał głównie do pracy (Adobe Premiere, After Effects, czasami Ableton, czasami UE5/Blender) oraz do grania 🙂 Po reasearchu procesorów, doszedłem do wniosku, że najlepszym wyborem będzie i5 13600k (stosunek szybkosci/ceny w kontekście Premiere Pro). Tutaj cały zestaw: https://www.morele.net/inventory/info/169ee71c/ W zestawie nie ma chłodzenia, bo nie mam pojęcia co ochłodzi ten procesor. Raczej wolałbym klasyczne, nie AIO(mam raczej przykre doświadczenia z AIO). Co byście zmienili? Będzie to działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1udak Opublikowano 30 Maja Zgłoś Opublikowano 30 Maja (edytowane) W tej cenie można poszukać 4070 super. co do chłodzenia ja mam Fortisa 5 do tego procka i jest ok. Edytowane 30 Maja przez S1udak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...