Skocz do zawartości
prezes_lbn

Młynek CD Lite-on 52x

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj testujac nowego kompa postanowiłem wgrać pare gierek .

Wszystko było ok dopóki nie rozerwało mi jednej CD w napędzie. Płyta zamieniła się w wióry.

CD-ROM Lite-ON 52x

Co o tym panowie myslicie

Oczywiście nici z działania napęd pojedzie jutro do wymiany gwarancyjnej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na tym samym modelu nagralem juz blisko 100CD i nic takiego mi sie nie przydarzylo :) ... poprzednia nagrywarka tez Lite-ON'a ale 48125W nagrala ponad 600CD :P i spalily sie zalediwe 2CD - z mojej winy 1 a nie z mojej druga 8)

Wiec mysle ze sa o dobre cd-rw a ze tobie trafila sie felerna jakas wersja :(

Jedyne zastrzezenie do niej jakie mam to tryb x52 i wywolywanie malego "tornada" podczas tego procesu - buczy niesamowicie glosno :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płytka to był oryginalny Warcraft III

aaa Beavis musimy sie kiedyś zgadać , to mi powiesz jak sie nagrywa płytki na cd - romie :D

Ciekawe jak zareaguja panowie w serwisie na cd-rom w postaci grzechotki :twisted: na odlamki plytek

Te Warcrafty jakos sie latwo lamia - to juz nie pierwszy przypadek taki. Moj LG 52x roz.. mi tylko jedna plytke - 2 lub 3 dnia uzytkowania. Zanioslem go do serwisu i za pare godzin odebralem - w serwisie tylko go wyczyscili i powyjmowali kawalki plytki (kolo powiedzial ze mialem farta bo plytka rozpadla sie tylko na 4 kawalki i dlatego tak szybko go naprawil :)). Cedek dziala do dzis - zadnych innych takich wynalazkow nie stwierdzilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mojemu kumplowi :DD to trzeba zobaczyć

grał w vice (miał 2 płytke w kieszeni)

i tak fajnie płytka się kręciła coraz szybciej coraz głośniej aż tu nagle szufladka się wysuneła i tu zaczeła się akcja płytka wyleciała i obijala się o ściany odłamki leciały w moją strone mój kumpel dostał w skroń i leży w szpitalu (no może trzoszke przesadzam :) a to wszystko trwało jakieś 3 sek...

ja to co bym nie miał to uruchamiam clone cd zgrywam obraz a potem to albo na płytke albo daemon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...