Skocz do zawartości
sharki9

IE i jakies gowno ala dialer + potrzebna szybka pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

kumpel w nocy sobie poszalal po stronkach i nasciagal roznych gowien wszystkie dialery juz mu usunolem ale zostal jeden natret z ktorym nie umie dac sobie rady a mianowicie w IE automatycznie stronka ktora sie laduje to zamiast startowej jakas ruska z wiadomo czym, zmieniam w ustawieniach strone startowa ale za kazdym resetem kompa sytuuacja sie powtarza, ustawienia tylko pamieta zanim komp nie zostanie zresetowany macie jakis pomysl tylko nie piszcie mi ze format bo nie chce mi sie w jego kompie grzebac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALT+CTRL+DEL i powinieneś to tam znaleźć, wyłącz a następnie poszukaj w katalogu Windows pliku o takiej samej nazwie, musisz tylko zaznaczyć wyświetlanie plików ukrytych i systemowych.

No chyba że tak już robiłeś i nie dało rezultatu.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel w nocy sobie poszalal po stronkach i nasciagal roznych gowien wszystkie dialery juz mu usunolem ale zostal jeden natret z ktorym nie umie dac sobie rady a mianowicie w IE automatycznie stronka ktora sie laduje to zamiast startowej jakas ruska z wiadomo czym, zmieniam w ustawieniach strone startowa ale za kazdym resetem kompa sytuuacja sie powtarza, ustawienia tylko pamieta zanim komp nie zostanie zresetowany  macie jakis pomysl tylko nie piszcie mi ze format bo nie chce mi sie w jego kompie grzebac :D

Wpisz w rejestrze w znajdz dokładny adres tej strony i wykasuj wszystko co ci znajdzie,usuniesz to bierz znajdz następne bo moze tego troche tam byc.Powinno pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi