sharki9 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 kumpel w nocy sobie poszalal po stronkach i nasciagal roznych gowien wszystkie dialery juz mu usunolem ale zostal jeden natret z ktorym nie umie dac sobie rady a mianowicie w IE automatycznie stronka ktora sie laduje to zamiast startowej jakas ruska z wiadomo czym, zmieniam w ustawieniach strone startowa ale za kazdym resetem kompa sytuuacja sie powtarza, ustawienia tylko pamieta zanim komp nie zostanie zresetowany macie jakis pomysl tylko nie piszcie mi ze format bo nie chce mi sie w jego kompie grzebac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ALT+CTRL+DEL i powinieneś to tam znaleźć, wyłącz a następnie poszukaj w katalogu Windows pliku o takiej samej nazwie, musisz tylko zaznaczyć wyświetlanie plików ukrytych i systemowych. No chyba że tak już robiłeś i nie dało rezultatu. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 kumpel w nocy sobie poszalal po stronkach i nasciagal roznych gowien wszystkie dialery juz mu usunolem ale zostal jeden natret z ktorym nie umie dac sobie rady a mianowicie w IE automatycznie stronka ktora sie laduje to zamiast startowej jakas ruska z wiadomo czym, zmieniam w ustawieniach strone startowa ale za kazdym resetem kompa sytuuacja sie powtarza, ustawienia tylko pamieta zanim komp nie zostanie zresetowany macie jakis pomysl tylko nie piszcie mi ze format bo nie chce mi sie w jego kompie grzebac :D Wpisz w rejestrze w znajdz dokładny adres tej strony i wykasuj wszystko co ci znajdzie,usuniesz to bierz znajdz następne bo moze tego troche tam byc.Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 http://www.lavasoft.nu/support/download/ za darmo do domowego uzytku i powinien rozwiazac twoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 może jak usuniesz cookies to coś pomoże albo adware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 http://windows.home.pl/forum/viewtopic.php...ighlight=dialer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...