crogi Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Hej, wyłączyłem wieczorem PC i rano go odpaliłem a tu takie coś. Podejrzewam uszkodzenie zasilacza albo płyty głównej. Choć zasilacz ma jakieś 2/3 miesiące - został wymieniony wraz z karta graficzna. Ktos się spotkał z podobnym problem? Macie jakieś pomysły do zweryfikowania w czym tkwi problem? Dzieki! IMG_1111.mov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Wygląda na jakieś zwarcie, ale gdzie ? Zacznij od wyjęcia karty grafiki i uruchomienia bez niej komputera. Poza tym podaj jakie masz tam podzespoły. Jak problem dalej będzie występował, to trzeba będzie wyjąć zasilacz i uruchomić go samego na stole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 1 godzinę temu, crogi napisał(a): a tu takie coś. czyli co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crogi Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca Fałszywy alarm. Po pracy przyjrzałem się wnętrzu i okazało się ze duży pin zasilający płytę główna nie był dociśnięty. Prawdopodobnie musiałem trącić mocniej pakę i kabel się poluzował. Dzieki za zaangażowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2 godziny temu, crogi napisał(a): Fałszywy alarm. Po pracy przyjrzałem się wnętrzu i okazało się ze duży pin zasilający płytę główna nie był dociśnięty. Prawdopodobnie musiałem trącić mocniej pakę i kabel się poluzował. Dzieki za zaangażowanie. No to chociaż tyle dobrego. Swoją drogą, wymiana gratów była ale komp wygląda jak ze śmietnika. Weź go odczyść raz na ruski rok, od kurzu też się mogą jaja robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...