gorky1000 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 czemu mi sie zweza obraz(pozniej rozciaga z powrotem i tak bardzo czesto) w pionie o ok. 1 cm podczas pracy kompa? nie zawsze tak bylo, wina sterow czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Monitora - serwis czym prędzej, zanim całkiem padnie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 tak tylko ze ja mam ten monitor 2 lata i tak jest od zawsze i nic sie nie zwalilo jeszcze i nie zawsze tak jest ostatnio zanim zrobilem format dzialal pol roku bez zwezania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 tak tylko ze ja mam ten monitor 2 lata i tak jest od zawsze i nic sie nie zwalilo jeszcze i nie zawsze tak jest ostatnio zanim zrobilem format dzialal pol roku bez zwezania Banalna usterka do naprawy w 30minut,obraz pewnie zweża ci sie też odrazu po odpaleniu kompa(i nie tylko) .Poprostu wysychaja kondensatory-tracą swoją pojemność.Banalne do naprawy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 czemu mi sie zweza obraz(pozniej rozciaga z powrotem i tak bardzo czesto) w pionie o ok. 1 cm podczas pracy kompa? nie zawsze tak bylo, wina sterow czy co?eee a ile zes wypił??? a tak calkiem serio to najprawdopodobniej jest tak jak kolega wyzej napisal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...