BiBeR Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Witam Po wlozeniu karty na agp (probowalem 3 rozne, r9100, gf3ti500 i gf4 4200) slychac z glosniczka komunikat "system failed vga test" :? Monitor wogole sie nie wlacza, reszta pracuje ok, slychac jak rusza dysk i jak pracuje. Co moze byc nie tak ? Probowalem wszystkiego, zostala mi jeszcze jedna mozliwosc - karta na pci i wgranie najnowszego biosu (gdzies slyszalem ze ze sarymi byly problemy) Jednak karte na pci moge miec dopiero w poniedzialek, wiec na razie jestem w kropce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Witam Po wlozeniu karty na agp (probowalem 3 rozne, r9100, gf3ti500 i gf4 4200) slychac z glosniczka komunikat "system failed vga test" :? Monitor wogole sie nie wlacza, reszta pracuje ok, slychac jak rusza dysk i jak pracuje. Co moze byc nie tak ? Probowalem wszystkiego, zostala mi jeszcze jedna mozliwosc - karta na pci i wgranie najnowszego biosu (gdzies slyszalem ze ze starymi byly problemy) Jednak karte na pci moge miec dopiero w poniedzialek, wiec na razie jestem w kropce. najprawdopodobniej płyta jest uszkodzona. Mój gef3 na oryginalnym biosie działa bez problemu. Wymień płytę albo: jaki masz zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 To nie zasilka, no chyba ze Chieftec 420 jest za slaby na ta plyte :wink: Jutro sprawdze czy z grafy na pci wogole wystartuje - jesli nie - reklamacja :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 To nie zasilka, no chyba ze Chieftec 420 jest za slaby na ta plyte :wink: Jutro sprawdze czy z grafy na pci wogole wystartuje - jesli nie - reklamacja :cry: no zasiłka spoko. Moim zdaniem uszkodzony slot agp albo całe mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...