wojtek177 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Siema ludzie Potrzebuję pomocy z wybraniem komputera, a ponieważ się na tym kompletnie nie znam stwierdziłem że tutaj napiszę. Jestem animatorem i codziennie korzystam z takich programów jak Blender i Maya, do tego zajmuję się też post produkcją w DaVinci Resolve. Potrzebuję komputera który pozwoli mi bez problemu w nich pracować i nie będzie też miał kłopotów z renderowaniem ciężkich scen. Dysponuję budżetem do 7000 zł ale jak będzie trzeba to mogę wydać więcej chociaż wolał bym się trzymać tych 7000. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky_Panda Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Użyj wyszukiwarki było kilka takich tematów najświeższy tutaj: Masz tam zestaw za 7200 ja dorzuciłbym do lepszego GPU z większym VRAM (4060ti 16GB +200zł lub RTX 4070 12GB +500zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca Davinci wersja płatna czy darmowa? Za 7100 masz mocny CPU z akceleracją Quicksync i RTX 4060TI pod NVENC https://proline.pl/koszyk/2c50add1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...